Neler Yeni

4060 ti i5 12400f DDR 5 alınır mı 26 kya

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Emirhan
Arkadaşın dediği gibi hocam sadece ddr5 size pek bir fayda katmayacak açıkçası amd de ddr5 bir sistem topluyor olsaydınız anakart ve işlemci bakımından da güzel bir şey olabilirdi ama intel tarafında sadece ddr5 olması pek bir anlam ifade etmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut güneş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DDR5 RAM tek başına anlam ifade etmiyor. İşlemci eski bir işlemci. Ekran kartı 8 GB 4060 Ti. Alınmaz.
Önerin nedir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşın dediği gibi hocam sadece ddr5 size pek bir fayda katmayacak açıkçası amd de ddr5 bir sistem topluyor olsaydınız anakart ve işlemci bakımından da güzel bir şey olabilirdi ama intel tarafında sadece ddr5 olması pek bir anlam ifade etmiyor
Mesela bu pc iyi mi ben oyun oynamıyorum çok fazla rdr2 gibi oyunları, bu yeterli mi benim için
Silkroaf lol cs go fifa gibi pyunlar oynarım genelde

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömür
Önerin nedir ?
şuan alınabilecek pek bir sistem yok bu sistemde çok iyi değil geçen rtx 4060ti ı 12500tl ye konu açmıştım teker teker toplasan bu fiyatlara yakın ryzen 7500f sistem toplanabilirdi

-Annatar-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,312
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut güneş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buna bakabilirsin. 7500F çok daha iyi bir işlemci.

Hocam amd sorunlu diyorlar pek anlamıyorum sistemden. O biraz kafamı karıştırıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mustafa Kademoğlu
Valla dayanamıyorum artık alıcam ya ssdsini 1 tb kingstona çektim işlemci soğutucuyu kendim bakıcam sağolasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mustafa Kademoğlu
attığın linkteki sistemi özelleştirdim ssdsini 1tb kingston yaptım alıcam birazdan kuzenimi bekliyorum

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Emirhan
Önerin nedir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela bu pc iyi mi ben oyun oynamıyorum çok fazla rdr2 gibi oyunları, bu yeterli mi benim için
Silkroaf lol cs go fifa gibi pyunlar oynarım genelde
Bu da güzel hocam dediğiniz oyunları rahatlıkla oynatabilecek bir sistem ama ileride sistem upgrade etmek gibi bir planınız var ise arkadaşlar yukarıda şu sistemi atmış psu değiştirip alınabilir psu olarakta msi mag 550 watt var eğer upgrade etmek gibi bir planınız yok ise şunu öneririm daha iyi olur gpu ağırlıklı oyunlar için. İki sisteminde linkini aşağıya bıraktım zaten performans testlerine vs. bakabilirsiniz bakmanızı da tavsiye ederim ne aldığınızı bilmeniz çok iyi olur sizin için

Yükseltmek gibi bir planınız var ise buna bakın

Yükseltmem der iseniz bunu öneririm daha iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mustafa Kademoğlu
Hangisi kanka 26k olan mı
attığın linkteki sistemi özelleştirdim ssdsini 1tb kingston yaptım alıcam birazdan kuzenimi bekliyorum
Bu da güzel hocam dediğiniz oyunları rahatlıkla oynatabilecek bir sistem ama ileride sistem upgrade etmek gibi bir planınız var ise arkadaşlar yukarıda şu sistemi atmış psu değiştirip alınabilir psu olarakta msi mag 550 watt var eğer upgrade etmek gibi bir planınız yok ise şunu öneririm daha iyi olur gpu ağırlıklı oyunlar için. İki sisteminde linkini aşağıya bıraktım zaten performans testlerine vs. bakabilirsiniz bakmanızı da tavsiye ederim ne aldığınızı bilmeniz çok iyi olur sizin için

Yükseltmek gibi bir planınız var ise buna bakın

Yükseltmem der iseniz bunu öneririm daha iyi olur
vatandaki fiyat olarak daha uygun fakat ben asus msi gigabyte tercih ediyorum

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Emirhan

vatandaki fiyat olarak daha uygun fakat ben asus msi gigabyte tercih ediyorum
Marka takıntılığı yapmamanızı öneririm hocam bu fiyata başka 4060 ti + 5 5600/12400f yok zaten o tarz markaları istiyorsanız ve iyi bir sistem istiyorsanız bütçenizi arttırmanız gerekir veya sistemden kısıp marka bir şey alırsınız ama marka takıntılığı yapmayıp ucuza güzel bir şey almanızı tavsiye ederim açıkçası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,994
Üyeler
160,920
Son üye
neresi
Top Bottom