Cotanak1998
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
Önerilere açığım hocam. 2-3 gündür her siteden araştırma yapıyorum. Tam 39.500 bütçe vardı aklınız da varsa öneri vs açığımHocam 39 fazla gibi geldi bana ama daha iyi bilen bi arkadaş yazsın
Bu fiyata 4070 hatta 4070 super sistem alırsın hocam ekran kartıda 8 gb 16 olsa hadi tamam diyecem ama çok pahalıŞöyle bir sistem aldım 39.500 TL tuttu.
Sizce şuan iade etmeli miyim bu fiyata daha iyisini 2-3 gündür araştırıyorum bulamadım. İşlemci ve ekran kartı uyumlu çalışır mı ?
Hocam bulabilirseniz link atabilir misiniz ? Gerçekten 2-3 gündür arıyorum yok yani o fiyatlara.Bu fiyata 4070 hatta 4070 super sistem alırsın hocam ekran kartıda 8 gb 16 olsa hadi tamam diyecem ama çok pahalı
kral kazık yemişsin kendin tek tek toplasan daha iyisini toplarsınÖnerilere açığım hocam. 2-3 gündür her siteden araştırma yapıyorum. Tam 39.500 bütçe vardı aklınız da varsa öneri vs açığım
Hocam bulabilirseniz link atabilir misiniz ? Gerçekten 2-3 gündür arıyorum yok yani o fiyatlara.
Hocam nasıl yok Allah aşkına daha 2 gün once biri 7800xtli sistem atmıştı 32 kyamı neydi siz şu siparişi iptal edin bizde size yeni sistem bulalım bu fiyata o sıradaHocam bulabilirseniz link atabilir misiniz ? Gerçekten 2-3 gündür arıyorum yok yani o fiyatlara.
Bu fiyata 4060 Tİ 8GB kötü bence. Gamepower güç kaynağını da sıkıntılı gibi sanki. Keşke sistemi almadan önce konu açsaydınız.Şöyle bir sistem aldım 39.500 TL tuttu.
Sizce şuan iade etmeli miyim bu fiyata daha iyisini 2-3 gündür araştırıyorum bulamadım. İşlemci ve ekran kartı uyumlu çalışır mı ?
İade ettim şuanHocam nasıl yok Allah aşkına daha 2 gün once biri 7800xtli sistem atmıştı 32 kyamı neydi siz şu siparişi iptal edin bizde size yeni sistem bulalım bu fiyata o sırada
İade yaptım az önceBu fiyata 4060 Tİ 8GB kötü bence. Gamepower güç kaynağını da sıkıntılı gibi sanki. Keşke sistemi almadan önce konu açsaydınız.
Örnek olması açısından bu sisteme bakabilirsiniz. Bu sistemi alın demiyorum, fiyat bakımından fikir oluşması açısından.İade ettim şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İade yaptım az önce
Sistemi iade ettim ama yine de buraya ram almam gerekiyor. Ek olarak 7500f i513600kf den güçsüz kalıyor. Benim tam limitim 39500 TL ek masraf edebilecek gücüm de yok.valla hocam tertemiz kazık yemişsin böyle kazık görmedim iptal et çabuk
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
şaka mı yapıyonuz hocam
pek bakmamışsın sanki