İşlemci güçlü bir işlemci 100+w değeri var. Üzerine ekran kartı vs vs koyduğun zaman gerekli tdp değerleri ile Anakart ısınır. Anakart bu kadar gücü ne kadar sağlıklı ve ne kadar sıcaklıkta iletecek. B serisi anakartlar soğutma olarak orta sınıflarda. Ama şahsi düşüncem 7500F işlemci almanız. Geri kalan paraya da diğer parçalara ayırırsınız.B serisi anakart ile X serisi işlemci mevzusunu anlatır mısın? sistem hazır olduğundan ötürü seçmedim ama yine de bilmiyorum demek istediğini
Tam da R5 7600x ile olan karşılaştırmalarını izliyordum 30.000₺ civarına bi sistem buldum anakart uyumlu mu değilse değiştirebilirim, İnce Hesap TechnoEpic incelersen sevinirim hocam yine bi tavsiyen olursa burdayım.İşlemci güçlü bir işlemci 100+w değeri var. Üzerine ekran kartı vs vs koyduğun zaman gerekli tdp değerleri ile Anakart ısınır. Anakart bu kadar gücü ne kadar sağlıklı ve ne kadar sıcaklıkta iletecek. B serisi anakartlar soğutma olarak orta sınıflarda. Ama şahsi düşüncem 7500F işlemci almanız. Geri kalan paraya da diğer parçalara ayırırsınız.
Anakartı B serisi ile değiştirirsen güzel olur. Sizin bütçe ne kadar maksimum?Tam da R5 7600x ile olan karşılaştırmalarını izliyordum 30.000₺ civarına bi sistem buldum anakart uyumlu mu değilse değiştirebilirim, İnce Hesap TechnoEpic incelersen sevinirim hocam yine bi tavsiyen olursa burdayım.
100 ü geçicek bütcem var fakat gerekli fps i almak için yeticek bi sistem kursam da olur diye düşündüm.Anakartı B serisi ile değiştirirsen güzel olur. Sizin bütçe ne kadar maksimum?
Dostum söyle orta halli ve uzun dönem idare etsin derseniz absürt bir sistem olmasın derseniz şöyle bir sistem bakabilirsiniz. Fazla gelirse 4070 li veya 4060ti li sistenler bakılabilir.100 ü geçicek bütcem var fakat gerekli fps i almak için yeticek bi sistem kursam da olur diye düşündüm.
Bu sistemi 1k monitörle kullanırsak küfür gibi olur hocamDostum söyle orta halli ve uzun dönem idare etsin derseniz absürt bir sistem olmasın derseniz şöyle bir sistem bakabilirsiniz. Fazla gelirse 4070 li veya 4060ti li sistenler bakılabilir.
Sinerji Calypto Ryzen 7 7800X3D 32GB 1TB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Gaming X Slim 12GB RTX4070 Super Oyun Bilgisayarı
Sinerji Calypto Ryzen 7 7800X3D 32GB 1TB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Gaming X Slim 12GB RTX4070 Super Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Eline sağlık kaymak gibi olmuş keşke geç görmeseydimBu bütçeye 4070s 7800x3d sistem dizerim sana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçeyi esnetirsen bu şekilde alman çok daha iyi olacaktır, eğer dersen ki bütçe artmaz Ram ile oynama işlemciyi 7800x3d yapıp soğutucuyu aqua 360 yap yeter.
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bundan daha iyisi yok 50k bandında, zaten biliyorsunuz en iyi oyun işlemcisi 7800x3d.
Aldıysanız iptal veya iade edin hocamEline sağlık kaymak gibi olmuş keşke geç görmeseydim