İşlemci ve ssd 1tb ve sıvı soğutmayı 240mm yap ben olsam + olarak anakarti b550 yaparım siteye girebilsem bu şekilde ozellestirip alacağım ama giremiyorumHangi özelleştirmelerin net yapılmasını tavsiye edersiniz? Bütçe olarak çok problem yok özelleştirme için.
İşlemci ve ssd 1tb ve sıvı soğutmayı 240mm yap ben olsam + olarak anakarti b550 yaparım siteye girebilsem bu şekilde ozellestirip alacağım ama giremiyorum
Nasıl girdin siteye girilmiyor?İşlemciyi 5600 yaptım, RAM'i 32GB GSkill'e çektim. Anakart değişikliği yapacağım fakat hangisi uygun olur bilmiyorum. SSD olarak 1TB çektim fakat MLD'nin M500'ü pek güven vermiyor bu hz değerine karşılık ucuz olması kısmı. Sıvı soğutmayı evet 240mm yaptım.
Uyumlu olmayan anakart seçeneklerde çıkmaz zaten.İşlemciyi 5600 yaptım, RAM'i 32GB GSkill'e çektim. Anakart değişikliği yapacağım fakat hangisi uygun olur bilmiyorum. SSD olarak 1TB çektim fakat MLD'nin M500'ü pek güven vermiyor bu hz değerine karşılık ucuz olması kısmı. Sıvı soğutmayı evet 240mm yaptım.
Çökmeden önce girmiştim şu an özelleştirme yapılmıyor evet, ben de bekliyorum.Nasıl girdin siteye girilmiyor?
eski çok güvenilir bir firma değil yeni türedi zaten ama montajlı şekilde satın almazsan sorun yaşayacağını sanmıyorum.Arkadaşlar şikayetvar a bakınca bu siteden acayip sorun çekmiş insanlar güvenemedim daha önce alış veriş yapan oldu mu ? Yorumları hiç iç açıcı gelmedi
Yarın ne çıkacak acaba ve saat kaç gibi?almayın almayın yarınki kötü çıkarsa alalım saat 6 ya kadar durun
Yarın donanım arşivi dünya fp sistem çıkaracak saat 5,6 gibi olaması lazım içerik olarak belli değilYarın ne çıkacak acaba ve saat kaç gibi?