Onu boş ver bence Asus pahalı satıyor o fiyattan az bir şey pahalıya galax 4070 vararkadaşlar bu ibareler ne anlama geliyor hangisi daha iyi hangisini almalıyım
hocam aralarında benim alıcağım ile 3 bin tl fark var ben bunu karşılıyamam sadece herhangibi bir fark varmı diye öğrenmek istiyorum zaten zarzor 4060ti çıkabildim ekstra para veremem şuan sorum şu aralarında fark varmı evo ve oc ninOnu boş ver bence Asus pahalı satıyor o fiyattan az bir şey pahalıya galax 4070 var
Mesaj otomatik birleştirildi:
GALAX GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47NOM7MD8DDF) - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili – Star Wars Outlaws Hediyeli
Ultra verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisinden ve NVIDIA DLSS 3 teknolojisinden güç alan, RTX serisinin 3. Jenerasyonuwww.gaming.gen.tr
Ben tam bilmiyorum ama bütçenizi rahatlatmak için 4060 ti nın galax sını alın hocam telefondan kontrol edebilirsiniz bana güvenin Asus gereksiz parahocam aralarında benim alıcağım ile 3 bin tl fark var ben bunu karşılıyamam sadece herhangibi bir fark varmı diye öğrenmek istiyorum zaten zarzor 4060ti çıkabildim ekstra para veremem şuan sorum şu aralarında fark varmı evo ve oc nin
Bu daha iyihocam aralarında benim alıcağım ile 3 bin tl fark var ben bunu karşılıyamam sadece herhangibi bir fark varmı diye öğrenmek istiyorum zaten zarzor 4060ti çıkabildim ekstra para veremem şuan sorum şu aralarında fark varmı evo ve oc nin
Overclock edition kartlar genelde daha iyi soğutur fabrika çıkışlı oc olduğu için, evo da asuslarda soğutma yenilemesi ama evo olmayanı bile çok çok iyi soğutma olarakEvo seri adı diyebiliyorum ama yanlış olmasın biri yazar. Oc ise Overclock demek. Gerek yok Overclock edition’a extra para vermeye. Oc olmayanı varsa fiyat karşılaştırması yap eğer çok fark yoksa oc alabilirsin.
Asus 4000 serisinde soğutmada 1 numara zaten.Overclock edition kartlar genelde daha iyi soğutur fabrika çıkışlı oc olduğu için, evo da asuslarda soğutma yenilemesi ama evo olmayanı bile çok çok iyi soğutma olarak
Asus zaten öyle , ama onun bile daha iyisi rog serisinde yabancı forumlardaki bir kişi uzun kaliteli bir kasa ile asus rog edition 4070 den ultra overclocka zorlyıp 4070 ti benzeri bir fps almıştı, gerçi rog 4070 in fiyatıda diğer 4070ti larla aynı ama olsunAsus 4000 serisinde soğutmada 1 numara zaten.
Evet 7800 xt daha çok iyi performans verir ama Nvidia hem daha iyi driver hemde daha iyi teknolojiye sahip onu unutmamak lazım. Tabi amd işlemci varsa senin attığını alması iyi olur SMA açar fps