Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem nasıl sizce ekran kartı işlemci kasası uyumlu mu birbiryle her seyi
İşlemci fazla bile ama bu fiyata daha iyi sistemler bulunur
Hocam incehesaptsn almak istiyorum eğer varsa bildiğiniz ince hesapta atar mısınız rx7700xtli alacaktım bu daha iyi göründü banaİşlemci fazla bile ama bu fiyata daha iyi sistemler bulunur
İlla incehesapmı peki biraz bekle hemen bulayımHocam incehesaptsn almak istiyorum eğer varsa bildiğiniz ince hesapta atar mısınız rx7700xtli alacaktım bu daha iyi göründü bana
Bütçe neydiHocam incehesaptsn almak istiyorum eğer varsa bildiğiniz ince hesapta atar mısınız rx7700xtli alacaktım bu daha iyi göründü bana
38k maxİlla incehesapmı peki biraz bekle hemen bulayım
Bütçe neydi
Tamamdır az bekleyin38k max
38k max
Evet İncehesap
Intel i5 12 nesillere sorun var diye biliyorumTamamdır az bekleyin
![]()
Extensive | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | PNY RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
O işlemci çok fazla.İmkanınız varsa 4070 alın kalan bütçeyle r5600x alın derim.
Yoo gayet canavar gibi işlemci sorunda yokIntel i5 12 nesillere sorun var diye biliyorum
Daha çok amd işlemci nvida ekran kartı daha iyi olur
Üstelik 2k kalan bütçeye ram veya SSD takviyesi yapın tadından yenmez 4060ti a felan bulaşmayın 7800xt mükemmel bir kart bunu söyleyende 4060ti 16gb a sahip benim fanboyluk yapmıyorum farkındaysanYoo gayet canavar gibi işlemci sorunda yok
Nvidia kart diyorsun da 4060ti ile 7800xt kapışamaz neden 1080p canavarı alacağına 2k canavar kartı almayasın daha uzun ömürlü ve daha güçlü üstelik bu sistemdeki kasa ve psu çok çok daha iyi
Kararınızı verdinizmi?Intel i5 12 nesillere sorun var diye biliyorum
Daha çok amd işlemci nvida ekran kartı daha iyi olur
Bundan önce rx7700xt ryzrn 5 7500f li bir sisteme bakıyordum bilmiyorum intel kullanmak istemiyorum.Yoo gayet canavar gibi işlemci sorunda yok
Nvidia kart diyorsun da 4060ti ile 7800xt kapışamaz neden 1080p canavarı alacağına 2k canavar kartı almayasın daha uzun ömürlü ve daha güçlü üstelik bu sistemdeki kasa ve psu çok çok daha iyi
Üstelik 2k kalan bütçeye ram veya SSD takviyesi yapın tadından yenmez 4060ti a felan bulaşmayın 7800xt mükemmel bir kart bunu söyleyende 4060ti 16gb a sahip benim fanboyluk yapmıyorum farkındaysan
Kararınızı verdinizmi?
Hava soğutucu al pahalı degilki bende 11400f var oda ısınan bir işlemci normalde ama hava sogutucum var serin calisiyor banamısın demiyorBundan önce rx7700xt ryzrn 5 7500f li bir sisteme bakıyordum bilmiyorum intel kullanmak istemiyorum.
Isınıyor intel
12600k 11400f kadar ısınıyormu bilmiyorum ama eğer gerçekten 11400f kadar ısınıyorsa bir hava soğutucu işini fazlasıyla görür gerçi ben işlemcinin gücünü de sonuna kadar açtım 65w sınırı vardı anakarttan kaldirdim işlemci 100w çalışıyor ve ona rağmen ısınmıyor hava soğutucumda çok pahalı bir şey değil 800-1200tl vardır şuanBundan önce rx7700xt ryzrn 5 7500f li bir sisteme bakıyordum bilmiyorum intel kullanmak istemiyorum.
Isınıyor intel