- Bütçe
- 34000
sizce alinir mi 32gb ram sivi sogutma 1tb ssd 4060ti 13400f islemci
anladim ama 32gb ram ve 1tb ssd olmazsa olmaz diyebilirim benim icin ayrica sivi sogutmaya gerek var mi sizce ve de bu bantta alinabilir sistem nedirhayır çok pahalı bir sistem
yok 1080p oynuyorum ama parcalarin kaliteli olmasi dedigin gibi hosuma giden kisim1080p için kullanıcaksan ve parçaların kalitesi seni memnun ediyorsa alabilirsin. Ben de aşağı yukarı aynı fiyata almıştım.
Tabi forumdaki arkadaşlar bütçene göre çok daha iyisini önerebilirler. Bence 2k için uzun ömürlü bir sistem olmaz..
Siteye baktım da 8 gb vram 1080p için de olsa bu fiyat bandında satılan bir sistem için fazla. Aynı işlemci ve ekran kartına(16gb) sahip biri olarak bence de bu sistemi alma dostum. İtopya indirimleri beklentinin çok altında kaldı zaten.anladim ama 32gb ram ve 1tb ssd olmazsa olmaz diyebilirim benim icin ayrica sivi sogutmaya gerek var mi sizce ve de bu bantta alinabilir sistem nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok 1080p oynuyorum ama parcalarin kaliteli olmasi dedigin gibi hosuma giden kisim
hocam tavsiyeniz nedir peki ben bulamadim da o fiyat bandindaSiteye baktım da 8 gb vram 1080p için de olsa bu fiyat bandında satılan bir sistem için fazla. Aynı işlemci ve ekran kartına(16gb) sahip biri olarak bence de bu sistemi alma dostum. İtopya indirimleri beklentinin çok altında kaldı zaten.
onlarda isinma sorunu var ama sanirim izledigim testlerde 360lik sivi sogutmayla bile 70 dereceyi geciyordu7500fli sistem al
öyle bir şey yokonlarda isinma sorunu var ama sanirim izledigim testlerde 360lik sivi sogutmayla bile 70 dereceyi geciyordu
https://www.itopya.com/it-friday-7-...948_1-27258_2-24444_1-26518_1-10997_1-26550_1öyle bir şey yok
Reis sen ne yaptın sistem aldın mı?hayır çok pahalı bir sistem
hayir daha almadim ama islemci sogutmasi pahali oluyor onu fark ettimReis sen ne yaptın sistem aldın mı?
Ben pc hocasının 20 bin tl lik beyaz sistemini aldım geçtim.