Asus dual bulabilirsen önceliğin olsunİyi akşamlar iki fanlı 4070 super almayı düşünüyorum "ısınma sorunu pek olmadığından" marka konusunda kararsızım tecrübesi ve bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Baya mantıklı bir öneri.asus veya nvidia
Isınma sorunu pek olmadığından kastını anlamadım fakat en ucuz en iyi soğutmaya sahip şuİyi akşamlar iki fanlı 4070 super almayı düşünüyorum "ısınma sorunu pek olmadığından" marka konusunda kararsızım tecrübesi ve bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Msi veya Asus almak bana da mantıklı geliyoIsınma sorunu dediğin gibi zaten yok, uyguna hangisi geliyorsa onu al eğer satma gibi derdin varsa ileride insanlar markaya bakıyor biraz bilinen uygun fiyatlı marka/seri gidebilirsin.
Oynasa oynasa 3 5 derece oynar hocam ucuzu alıp geçinİyi akşamlar iki fanlı 4070 super almayı düşünüyorum "ısınma sorunu pek olmadığından" marka konusunda kararsızım tecrübesi ve bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Ben ileride satma durumum olduğu için hazır sistemde msi ventus vardı uyguna geliyordu onu seçtim hem tüm sistem msi oldu iyi oldu hemde daha sıcaklık sorunu olmadı %80 %100 kullanım arası 1,5 2 saat 65 derece civarındaydıMsi veya Asus almak bana da mantıklı geliyo
Eğer içim rahat etsim diyorsan asus galax gibi serilere bakabilirsinOynasa oynasa 3 5 derece oynar hocam ucuzu alıp geçin
asus veya nvidia
Hocam sistem topliycam ben de ,sistemini yazar mısın ?Ben ileride satma durumum olduğu için hazır sistemde msi ventus vardı uyguna geliyordu onu seçtim hem tüm sistem msi oldu iyi oldu hemde daha sıcaklık sorunu olmadı %80 %100 kullanım arası 1,5 2 saat 65 derece civarındaydı