faderxnull
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Faderx null
Selamlar,
Yeni bir sistem topluyorum ve ekran kartı seçiminde kararsızım. NVIDIA 40 ya da 50 serisi mi almalıyım, yoksa AMD tarafına mı yönelmeliyim, emin değilim.
Oynayacağım oyunlar genellikle yüksek grafik isteyen AAA yapımlar olacak. Örnek olarak:
Red Dead Redemption 2
Hogwarts Legacy
Battlefield 1
The Witcher 3 (Next-Gen)
The Last of Us Part I
Genel olarak açık dünya ve grafik kalitesi yüksek oyunlar
Hedefim 2K veya 4K çözünürlükte yüksek ayarlarda akıcı FPS almak. Uzun yıllar kart değiştirmeden rahat oyun oynamak istiyorum.
Aklımdaki sorular:
NVIDIA 40 ve 50 serisi arasında bu çözünürlüklerde ciddi performans farkı var mı?
4070 Super gibi bir kart bu seviyede yeterli olur mu?
AMD tarafında RX 7800 XT gibi modeller bu oyunlar için mantıklı mı?
Genel olarak NVIDIA mı AMD mi daha stabil ve az sorunlu çalışıyor?
Fiyat-performans açısından hangi taraf daha avantajlı?
Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!
Yeni bir sistem topluyorum ve ekran kartı seçiminde kararsızım. NVIDIA 40 ya da 50 serisi mi almalıyım, yoksa AMD tarafına mı yönelmeliyim, emin değilim.
Oynayacağım oyunlar genellikle yüksek grafik isteyen AAA yapımlar olacak. Örnek olarak:
Red Dead Redemption 2
Hogwarts Legacy
Battlefield 1
The Witcher 3 (Next-Gen)
The Last of Us Part I
Genel olarak açık dünya ve grafik kalitesi yüksek oyunlar
Hedefim 2K veya 4K çözünürlükte yüksek ayarlarda akıcı FPS almak. Uzun yıllar kart değiştirmeden rahat oyun oynamak istiyorum.
Aklımdaki sorular:
NVIDIA 40 ve 50 serisi arasında bu çözünürlüklerde ciddi performans farkı var mı?
4070 Super gibi bir kart bu seviyede yeterli olur mu?
AMD tarafında RX 7800 XT gibi modeller bu oyunlar için mantıklı mı?
Genel olarak NVIDIA mı AMD mi daha stabil ve az sorunlu çalışıyor?
Fiyat-performans açısından hangi taraf daha avantajlı?
Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!