2-3 hafta oldu pcyi toplayalı 4070 super ryzen 5 7500f var ancak lolde fps 160-200 arası git gelli sürekli. Oyun ilk başladığında 400-450 fpslerle başlıyor birkaç dakika sonra 240'lara düşüyor birkaç dakika sonra da 160-200'lerde seyrediyor. Youtube'dan aynı sistemle oyun performansına baktığımda 300 altına düşmüyor fpsleri nedeni nedir acaba yardımcı olur musunuz? Diğer oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum bu arada.
Hocam işlemci ısınıyor olabilir mi ? Diyecem ama LoL'de ne kadar ısınır bilemiyorum , afterburner kurup bir değerlerine bakıp, kurması çok kolay YouTube'dan bakabilirsiniz. Windowstan güç modunu performans'a çevirin diyeceğim ama 4070 süper çalışmasa bile lolde yine yüksek FPS verir , ama şöyle bir durum var LoL bır tık dengesiz bir oyun , birkaç yerde daha gördüm performanstan şikayet eden insanları lolde.
Birde şunu tavsiye ederim , eğer RDR2 , cyberpunk, the last of us gibi oyunlarınız varsa , onlardan birini kurup dlss kapalı ultra grafiklerde test edin , ve internette karşılaştırın derim.