Neler Yeni

4070 süper satıcı firma acil yardim

Red4ub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gökhan
Beyler bütçe normalde 20 ama 4070 supere kafayı taktım, şu an ekran kartı hariç bütün parçaları sipariş ettim yarısı geldi diğerleride yolda, ama ekran kartı için sınırları zorladım Galaxy 4070 süperi buldum ama Türkiye'de sadece bı firma satıyor beta plus diye onunda maşallah şikayetçi olmayanı yok, firma hakkinda ve ürün hakkında bilgisi olupta paylaşan olursa sevinirim

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Mehmet
beta plus gaming gen tr

wlaughs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Who Laughs
sıkıntı yaşamazsınız

Salihcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Salihcan balkaya
Gaming genden hazır sistem almıştım sıkıntısız geldi ben böyle sorun yaşamadım

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
EREN
Beyler bütçe normalde 20 ama 4070 supere kafayı taktım, şu an ekran kartı hariç bütün parçaları sipariş ettim yarısı geldi diğerleride yolda, ama ekran kartı için sınırları zorladım Galaxy 4070 süperi buldum ama Türkiye'de sadece bı firma satıyor beta plus diye onunda maşallah şikayetçi olmayanı yok, firma hakkinda ve ürün hakkında bilgisi olupta paylaşan olursa sevinirim
link atarmısın

cheleby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammet Çelebi
Arkadaşlar beta gaming in ama gaming sitesinde 2 yıl birebir değişim var betada bu olay yok.
Eğer nakit paran var ise direk gaming sitesinden al

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Shoto Todoroki
Direk gaminggenin sitesinden al sorun olursa birebir değişim yapıyorlar.

Red4ub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gökhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
link atarmısın
n11'den Galax GeForce RTX 4070 Super 1-Click OC 2X V2 47SOM7MDABCD 12 GB GDDR6X 192 Bit Ekran Kartı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar beta gaming in ama gaming sitesinde 2 yıl birebir değişim var betada bu olay yok.
Eğer nakit paran var ise direk gaming sitesinden al
Alacağım sitede vade farksız 9 taksit imkanı var ondan oraya bakıyorum

Direk gaminggenin sitesinden al sorun olursa birebir değişim yapıyorlar.
Nakit olmadığı için siteden alıyorum 9 taksit yapıyor

Beta plusin alışveriş sitelerinde yorumları genel manada iyi gibi ama şikayetvar ve Googleda berbat

Gaming genden hazır sistem almıştım sıkıntısız geldi ben böyle sorun yaşamadım
Teşekkürler

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Shoto Todoroki
n11'den Galax GeForce RTX 4070 Super 1-Click OC 2X V2 47SOM7MDABCD 12 GB GDDR6X 192 Bit Ekran Kartı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Alacağım sitede vade farksız 9 taksit imkanı var ondan oraya bakıyorum

Nakit olmadığı için siteden alıyorum 9 taksit yapıyor

Beta plusin alışveriş sitelerinde yorumları genel manada iyi gibi ama şikayetvar ve Googleda berbat

Teşekkürler
Betaplusdan alırsan nasıl bir destek sağlıyor gaminggen tr tam bilmiyorum sıkıntı yaşamazsın bence.

Red4ub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gökhan
Betaplusdan alırsan nasıl bir destek sağlıyor gaminggen tr tam bilmiyorum sıkıntı yaşamazsın bence.
Bugün 5 defa aradim bilgi almak için bir kere bile ulaşamadım firmaya inşallah sorun olmaz

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Shoto Todoroki
Bugün 5 defa aradim bilgi almak için bir kere bile ulaşamadım firmaya inşallah sorun olmaz
Aslında taksit olayı olsa sana önerim direk mağazadan almandır. ben öyle yapmıştım hatta ben aldığım zaman worlde 6 taksit olayı vardı. ama şuan yok kalktı galiba. sorun olmaz bence.

cheleby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammet Çelebi
Bende galax ekran kartı bekliyordum taksit için. Dün bir anda gigabyte gaming ekran kartı indirime girdi taksitli aldım. Olmadı indirim kovala

Red4ub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gökhan
Bende galax ekran kartı bekliyordum taksit için. Dün bir anda gigabyte gaming ekran kartı indirime girdi taksitli aldım. Olmadı indirim kovala
Hepsi burada 4070 ti değil mi 😭

Aslında taksit olayı olsa sana önerim direk mağazadan almandır. ben öyle yapmıştım hatta ben aldığım zaman worlde 6 taksit olayı vardı. ama şuan yok kalktı galiba. sorun olmaz bence.
Alanya'dayim burada öyle büyük bir firma yok bide taksit en fazla 3 oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,245
Üyeler
160,055
Son üye
eayberkc
Top Bottom