hocam valla biraz fazla gelir banaHocam ben de sizi gibi bir sistem bakıyordum bütçemde 45.000 tl'di fakat almışken adam akıllı olsun diyorsanız bu sistemi düşünebilirsiniz ben de almayı düşünüyorum, özelleştirince 52k oluyor ama değer bence.
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
ESPOR-4070TIS oyuncu bilgisayarı RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Hocam ben de sizi gibi bir sistem bakıyordum bütçemde 45.000 tl'di fakat almışken adam akıllı olsun diyorsanız bu sistemi düşünebilirsiniz ben de almayı düşünüyorum
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
ESPOR-4070TIS oyuncu bilgisayarı RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Doğrudur hocam, ben de ilk başta pahalı diye düşünmedim ama diğer hazır sistemlerin kasa ve psu'suz biraz kalitesizmiş o yüzden bu sistem aklıma yattı.hocam valla biraz fazla gelir bu bana
Dediğin gibi o sistemlerin özelleştirmeden halleri Kalitesiz bu sistem özelleştirilmese bile psusu gayet kaliteliDoğrudur hocam, ben de ilk başta pahalı diye düşünmedim ama diğer hazır sistemlerin kasa ve psu'suz biraz kalitesizmiş o yüzden bu sistem aklıma yattı.
Ramlerı 16x2 32 Kıngston yap ve sipariş ethocam bu sistemde neleri ozellestirmeliyim sizce
Cl36 6000 MHz olanlardanDediğin gibi o sistemlerin özelleştirmeden halleri Kalitesiz bu sistem özelleştirilmese bile psusu gayet kaliteli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ramlerı 16x2 32 Kıngston yap ve sipariş et
Buna bakmıştım özelleştirince 49k oluyor ama kasa ve psu hakkında fikrim yok. İstediğim anakart var burada kasa ve psu iyi ise bunu da alabilirim aslında. Fakat ekran kartı ve ram markaları daha kötü oluyor bu sefer yine de diğer sistem daha iyi gibi.ryu 5 diye bi sistem varmis bide hocam o nasil acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
linkini atamiyom cozemedim