Neler Yeni

4070 Ti sistem CS2 takılıyor ve maç sonuna doğru kapanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tarık Etka Tosun
CS2 oynarken arada bir takılmalar giriyor 5 6 round da bir ve bazen de maç sonuna doğru tamamen donuyor ardından 1 dkka falan butun PC 1 FPS oluyor.
Metni yazarken tekrardan dondu maçta olmama gerek kalmadığını fark ettim. Başka hiçbir oyunda falan olmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İşlemcim: Ryzen 7 9800x3D.
Ekran kartı: 4070 Ti.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
efe araci
valve valve valve sorunların bitmiyor valve :D hocam bütün source oyunlarına bir güncelleme geldi sizin gibi sorun çeken bir arkadaş daha vardı muhtemelen sorun bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tarık Etka Tosun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valve valve valve sorunların bitmiyor valve :D hocam bütün source oyunlarına bir güncelleme geldi sizin gibi sorun çeken bir arkadaş daha vardı muhtemelen sorun bu.
Umarım sorun Valve dan kaynaklıdır. Benden kaynaklı olmasından korkmuyor değilim.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
efe araci

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Hüseyin Mert Görgel
CS2 oynarken arada bir takılmalar giriyor 5 6 round da bir ve bazen de maç sonuna doğru tamamen donuyor ardından 1 dkka falan butun PC 1 FPS oluyor.
Metni yazarken tekrardan dondu maçta olmama gerek kalmadığını fark ettim. Başka hiçbir oyunda falan olmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İşlemcim: Ryzen 7 9800x3D.
Ekran kartı: 4070 Ti.
Son güncellemeden beri fps yerlerde benimde normalde 200 altını hiç görmezdim şuan 150 lerde dolanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tarık Etka Tosun
hocam sorun uzun zamandır var mı yoksa son 1 haftadır mı oluyor veya bu gün.
Anakartımı işlemcimi ve ramimi 1 ay önce değiştirdim ve değiştirdikten sonra yaklaşık 1.5 sonra yükledim .Galiba yine donuyordu başlarda ama bukadar fazla değildi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son güncellemeden beri fps yerlerde benimde normalde 200 altını hiç görmezdim şuan 150 lerde dolanıyor
Bir sorun bitse diğeri başlıyor CS de anlamadım valla çok garip.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
efe araci
Anakartımı işlemcimi ve ramimi 1 ay önce değiştirdim ve değiştirdikten sonra yaklaşık 1.5 sonra yükledim .Galiba yine donuyordu başlarda ama bukadar fazla değildi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir sorun bitse diğeri başlıyor CS de anlamadım valla çok garip.
muhtemelen oyunla ilgilidir hocam güncelleme bekleyin diğer oyunlarda sırf test amaçlı valortanta denemenizi öneririm valorantı sevmem fakat test için indirip bakmanızı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tarık Etka Tosun
muhtemelen oyunla ilgilidir hocam güncelleme bekleyin diğer oyunlarda sırf test amaçlı valortanta denemenizi öneririm valorantı sevmem fakat test için indirip bakmanızı öneririm.
Sanırsm Güncellemeyi bekleyeceğim. Çünkü diğer oyunların hiçbirinde olmuyor. Teşekkürler yardımınız için.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
efe araci
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,673