Bütçeye monitör dahil değil hocam 4k 144hz var elimde bir tane, 34" bana biraz büyük ama idare ederimMonitör dahil mi hocam
toplama olurmu yoksa hazır sistemmi hocamBütçeye monitör dahil değil hocam 4k 144hz var elimde bir tane, 34" bana biraz büyük ama idare ederim![]()
Parçalar uyumlu olduğu sürece sıkıntı yoktoplama olurmu yoksa hazır sistemmi hocam
toplama olarak daha iyi çıkar @Kürşat Kütükçü Hocamı bekleyin derim.Parçalar uyumlu olduğu sürece sıkıntı yok
ddr4 sorun olmazsa cok uyguna sistem var islemciyi yukseltip alirsinElimde rx6600 laptop var ve yordu beni artık ısınması kasması. Rtx 4070ti bir sistem alıp rahatıma bakmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum![]()
Sistem fiyat performans gibi harbiden ama bu ekran kartını çok duymadım, iyi midir?ddr4 sorun olmazsa cok uyguna sistem var islemciyi yukseltip alirsin
![]()
HAQQUS-GEN XIII/ RYZEN 5 5600X / RTX 4070 Ti / 1TB NVME M2 SSD / 16 GB 3600MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Akşam bana hatırlatabilir misin kardeşim benim işteyim de şuan unuturum vstoplama olarak daha iyi çıkar @Kürşat Kütükçü Hocamı bekleyin derim.
gayet iyi bir marka zaten bircogu da 40 serisinde iyi isler basarmisti, sogutma konusunda tatmin edicektirSistem fiyat performans gibi harbiden ama bu ekran kartını çok duymadım, iyi midir?
Sistemin inceleme link i var mı acaba baktım da bulamadımgayet iyi bir marka zaten bircogu da 40 serisinde iyi isler basarmisti, sogutma konusunda tatmin edicektir
Sistemin inceleme link i var mı acaba baktım da bulamadım