Çok yapacağını sanmıyorumEkran kartını 4070ti super işlemciyi de ryzen 5 7500f olan bir sistem toplamayı düşünüyorum 2k 240 Hz monitör kullanacam ikili uyum sağlar mı yoksa darboğaz yapar mı yapmamasi için ne yapabilirim
0 a nasıl indirebilirimÇok yapacağını sanmıyorum
Pek bilgim olmadığı için soruyorum kaç gündür araştırma yapıyorum oyun falan oynarım internet kafede falan ama ilk defa sistem kiracam biraz bilgi edindim bunu merak ettiğim için yazdım 7800x3d bütçe asiyo yoksa onu alacaktimfhd monitör olsa bile yapmaz sende 2k var sormana bile gerek yok
Ayarları en yüksekte oyna . Detay azaldıkça yük işlemciye detay arttıkça yük ekran kartına biner dolayısıyla ayarları hep en yüksek şekilde oynamaya çalış.0 a nasıl indirebilirim
hiç gerek yok 7800x3d ye yani şuan fiyatı fırladı gereksiz pahalı en mantıklı r5 7600 zaten ekran kartı da ti süper veya düz süper alabilirsin0 a nasıl indirebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pek bilgim olmadığı için soruyorum kaç gündür araştırma yapıyorum oyun falan oynarım internet kafede falan ama ilk defa sistem kiracam biraz bilgi edindim bunu merak ettiğim için yazdım 7800x3d bütçe asiyo yoksa onu alacaktim
Anladım teşekkür ederimAyarları en yüksekte oyna . Detay azaldıkça yük işlemciye detay arttıkça yük ekran kartına biner dolayısıyla ayarları hep en yüksek şekilde oynamaya çalış.
R5 7600 mü yoksa 7500f mihiç gerek yok 7800x3d ye yani şuan fiyatı fırladı gereksiz pahalı en mantıklı r5 7600 zaten ekran kartı da ti süper veya düz süper alabilirsin
dar boğaz falan olmaz dediğim gibi
7600 de apu var ekran kartında oldu ya sorun oldu görüntü vermesi için kullanabilecğin bir işlemciAnladım teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
R5 7600 mü yoksa 7500f mi
Yani 500 TL için performans dusecekse masraftan kacinmam 500 lira ne ki sonuçta yeter ki iyi olsun o zaman 7600 daha iyi oluyo dimi7600 de apu var ekran kartında oldu ya sorun oldu görüntü vermesi için kullanabilecğin bir işlemci
daha ucuz olsun o 500tl farkı başka parçadan kullanırım dersen 7500f
Anladım teşekkür ederim2K da sorun olmaz, oyun içi grafik ayarları da en sonlarda olursa ( ultra ) yeterli olur.
işlemci performans farkı yok 7600 de apu var ekran kartı yani 7500f de yokYani 500 TL için performans dusecekse masraftan kacinmam 500 lira ne ki sonuçta yeter ki iyi olsun o zaman 7600 daha iyi oluyo dimi