5800x3d alacagına 7500f al her turlu daha mantıklı 7500f ve 2k da baya baya yeter 4070 ti super zaten 4080 nın ısmı değişmiş halı gıbı bırsey çok fark yok 4080 le2 k için sistem dizmek istiyorum ama sizce bu ekran karti ile işlemci ile şuan piyasadaki tüm oyunları 2 k da yüksek grafikler de rahat oynayabilir miyim ? Videolardan çok bir şey anlamadım
2 k da gerçekten yeterli mi ilk defa alacağım pişman olmak istemiyorum .30 40 fps en düşük grafikler de 480 p lik bir bilgisayardan yeni sisteme geçeceğimhocam ben size https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/ bunu atmıştım diye hatırlıyorum.Gayet yeterli de bir sistem neyinden tatmin olmadınız?
Oynayacağınz oyunlar nedir?Yani aklınzda kesin oynayacağınz oyunlar var mı2 k da gerçekten yeterli mi ilk defa alacağım pişman olmak istemiyorum .30 40 fps en düşük grafikler de 480 p lik bir bilgisayardan yeni sisteme geçeceğim
Bütçeniz ne kadar ?2 k için sistem dizmek istiyorum ama sizce bu ekran karti ile işlemci ile şuan piyasadaki tüm oyunları 2 k da yüksek grafikler de rahat oynayabilir miyim ? Videolardan çok bir şey anlamadım
60 bin. Ama 2 k için okadar para vermek de açıkçası istemiyorumBütçeniz ne kadar ?
Rdr2 tom raider .rust .raindow sis .call of serileri bazen valorant hikaye tabanlı geneldeOynayacağınz oyunlar nedir?Yani aklınzda kesin oynayacağınz oyunlar var mı
Yani bana vermek istediğiniz parayı söyleyin60 bin. Ama 2 k için okadar para vermek de açıkçası istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rdr2 tom raider .rust .raindow sis .call of serileri bazen valorant hikaye tabanlı genelde
attigim sistem yeterli olur.40 45k sistem 9k monitor60 bin. Ama 2 k için okadar para vermek de açıkçası istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rdr2 tom raider .rust .raindow sis .call of serileri bazen valorant hikaye tabanlı genelde
5800X3D 1080P de bile besliyor o kartı test ettim ben.2 k için sistem dizmek istiyorum ama sizce bu ekran karti ile işlemci ile şuan piyasadaki tüm oyunları 2 k da yüksek grafikler de rahat oynayabilir miyim ? Videolardan çok bir şey anlamadım