Merhaba arkadaşlar, hepsiburada da gördüğüm bu hazır sistem alınır mı, parçalar iyi gibi duruyor ne düşünüyorsunuz?
Aynen trendyol ve h.burada gibi yerler hazır sistemler için en son yerler bile değil satın almak için. Saydınız yerlerle birlikte İncehesap , gaming gen , uygun oldunda inventus gibi yerler daha mantıklı.Trendyol ve hepsiburada gibi yerlerden sistem almayın.
Peşin almak istiyorsanız vatan , itopya bakın 3 ay peşin taksit ivar.
Gamegarajda bazı sistemlerde 6 ay peşin taksit var fakat vade farkı yerine sistemler biraz daha pahalı
İnventus da taksit yapıyormuş aslında güvenilir bir yer mi ve fiyatları nasıl şişirilmiş mi yoksa normal fiyatlar mı?4070 ti super için pahalı bir sistem . 85 K çok, işlemci 7800x3d diye şişirmişler fiyatı. O paralara yine güzel işlemci ile 4080 superli sistem toplanır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen trendyol ve h.burada gibi yerler hazır sistemler için en son yerler bile değil satın almak için. Saydınız yerlerle birlikte İncehesap , gaming gen , uygun oldunda inventus gibi yerler daha mantıklı.
Evet burdan güven vermiyor haklısın ben de soru cevap kısmındaki soruya verdiklerin cevabın ssni yukarıda paylaştım zaten, parçalar belli.B650 DDR5 AM5 M.2 HDMI DP D-Sub Anakart
:Kingston 1TB PCIe NVMe M.2 SSD
32GB (16X2) DUAL DDR5 RAM
750W 80+ POWER SUPPLY
sence fiyatı bir kenara bırak bu açıklamalara baklıarak bir sistem alınır mı
B650 DE HANGİ MARKA HANGİ MODEL
KİNGSTON 1 TB M2 SSD DE KAÇ TANE MODELİ VAR HANGİSİ
32 GB 2X16 RAM DE FREKANS NE CL NE
POWER SUPPLY MARKA MODEL NE
İnventus güvenilir yerdir evet, oradaki fiyatlar konu açtınız yere göre daha normaldir ama oradan alınacak sistemi de burada gösterin ona göre değerlendirme gelsin.İnventus da taksit yapıyormuş aslında güvenilir bir yer mi ve fiyatları nasıl şişirilmiş mi yoksa normal fiyatlar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet burdan güven vermiyor haklısın ben de soru cevap kısmındaki soruya verdiklerin cevabın ssni yukarıda paylaştım zaten, parçalar belli.