sağol kral tam istediğim gibi fakat ekran kartı palit hiç kullanmışlığın oldumu iyi bir markamıdır?sıvı soğutma thermalright 360mm olursa daha güzel olurBox 7A-RTX4070/80 - Game Garaj
Box 7A-RTX4070/80 ,Yeni Nesil AMD işlemci seçenekleri, DDR5 anakart modelleri ve DDR5 ram seçenekleriyle ve Nvidia GeForce RTX 4080 SUPER serisi ekran kartlarıyla Box 7A-RTX4070/80 Hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
evet aktif olarak kullandığımsağol kral tam istediğim gibi fakat ekran kartı palit hiç kullanmışlığın oldumu iyi bir markamıdır?
https://www.gaming.gen.tr/urun/4132...-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/sıvı soğutma thermalright 360mm olursa daha güzel olurBox 7A-RTX4070/80 - Game Garaj
Box 7A-RTX4070/80 ,Yeni Nesil AMD işlemci seçenekleri, DDR5 anakart modelleri ve DDR5 ram seçenekleriyle ve Nvidia GeForce RTX 4080 SUPER serisi ekran kartlarıyla Box 7A-RTX4070/80 Hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
sizce bu daha iyi değilmi
kusura bakmayin ayni sistemden ben de ariyorum
4070ti super konu acmiştim şu parcalar nasil bakarsaniz sevinirim
isterseniz bu sisteme de bakınhttps://www.gaming.gen.tr/urun/4132...-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/kusura bakmayin ayni sistemden ben de ariyorum
4070ti super konu acmiştim şu parcalar nasil bakarsaniz sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
konuyla alakası yok ama bir şey soracağım özelleştir kısmından termal macun ekleyince firmamı sürüyorsıvı soğutma thermalright 360mm olursa daha güzel olurBox 7A-RTX4070/80 - Game Garaj
Özelleştirme kısmında termal macun nerede göremedim de?konuyla alakası yok ama bir şey soracağım özelleştir kısmından termal macun ekleyince firmamı sürüyor
başka sitelerdeÖzelleştirme kısmında termal macun nerede göremedim de?
O ekstra oluyor yani ayrı kutuda geliyorbaşka sitelerde