Neler Yeni

4070 TI Super için ATX 3.0 PSU şart mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan Alioğlu
Bütçe
5000
Arkadaşlar 3 4 gündür psu arayışındayım bazı kişiler ati 3.0 olmayan psuları önerdiler sıklıkla. Bu konuda kafam çok karışık? Bu ekran kartı için ATX 3.0 psu almam mı daha iyi olur? Yoksa bütçeyi daha da kısmam mümkün mü?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,270
İsim
Bilal Tepe
Şart deil dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan Alioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım hocam, ekran kartından dönüştürücü çıkmıştı sanırım sorunsuz kullanabiliyorum. Ama almışken ATX 3.0 almak daha iyi olur gibi geleceğe yatırım amaçlı.

Bu ikisinde inanılmaz bir fark var mıdır? Aradaki fiyat farkını vermeye değer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan Alioğlu
Anladım hocam, ekran kartından dönüştürücü çıkmıştı sanırım sorunsuz kullanabiliyorum. Ama almışken ATX 3.0 almak daha iyi olur gibi geleceğe yatırım amaçlı.

Bu ikisinde inanılmaz bir fark var mıdır? Aradaki fiyat farkını vermeye değer mi?

bir de şu var. şu an bu üçü arasında kaldım tamamen..

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Arada modülerlik, sertifika ve 100W güç farkı var. Üstteki üzmez bence diğerine 6K vermeye gerek yok ama şahsen o model yerine bunu öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan Alioğlu
Arada modülerlik, sertifika ve 100W güç farkı var. Üstteki üzmez bence diğerine 6K vermeye gerek yok ama şahsen o model yerine bunu öneririm.
Hocam fsp daha iyi diyorlar high power önermenizdeki sebep nedir bilerek almak istiyorum

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam fsp daha iyi diyorlar high power önermenizdeki sebep nedir bilerek almak istiyorum
Daha yüksek malzeme kalitesi, yarı modüler yapı sayesinde kasa kabloyla dolmaz, bir de Gold sertifikası ile daha verimli. FSP nin modelinden her anlamda bir gömlek üstün gibi bu model.

Marka olarak da High Powerin 2 modelini kullandım kalitesini beğeniyorum şahsen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan Alioğlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan Alioğlu
750w yeterli olur bunu alın geçin. 2.2k ya satılıyordu 1 hafta önce :D
aga be yapma :D sorun olmaz di mi aga 65 70k lık pc dizdim bir yerlerim çıktı dizene kadar, patlama çatlama olmaz di mi :D biri altı bin lira ne var da bu kadar fiyat farkı var bi kablo modülerliği, bi bronze yerine gold olması bi de 100w bu kadar çok fiyat farkı koyuyor olamaz ya

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
Ege
aga be yapma :D sorun olmaz di mi aga 65 70k lık pc dizdim bir yerlerim çıktı dizene kadar, patlama çatlama olmaz di mi :D biri altı bin lira ne var da bu kadar fiyat farkı var bi kablo modülerliği, bi bronze yerine gold olması bi de 100w bu kadar çok fiyat farkı koyuyor olamaz ya
Senin o attığın alınmaz zaten 4.5k ya satılıyordu geçmiş günlerde o zaman alınırdı. 5.5k ya A850GL falan alırsın istersen. Ama onu alıcağına 500tl daha ekleyip
Bunu alabiliyorsun. 850w fiyatları gereksiz saçma şuanda. Ya 750w yada 1000w alcan.

Top Bottom