Neler Yeni

4070 Ti Super'den Çıkan Garip Ses

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emirhan İRİM
Merhaba, bir sorum var. Bilgisayardan random bi oyun açınca buckshot roulette gibi basit bi oyun dahil kasadan tiz bir ses gelmeye başlıyor. Alt f4 çektiğim gibi ses gidiyo. Ekran kartından geldiğinden şüpheleniyorum normal olarak. Bu bir sorun mudur? Arkadaşımda msi ventus 2x 4060 var ona sordum "senden böle bi ses çıkıyor mu" diye. "yok" dedi. bende de gigabyte gaming series 4070 ti super.

Konu hakkında bilgili biri varsa ve fikir verirse sevinirim.

CharonIV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Ferdi KİRAZ
Merhaba, bir sorum var. Bilgisayardan random bi oyun açınca buckshot roulette gibi basit bi oyun dahil kasadan tiz bir ses gelmeye başlıyor. Alt f4 çektiğim gibi ses gidiyo. Ekran kartından geldiğinden şüpheleniyorum normal olarak. Bu bir sorun mudur? Arkadaşımda msi ventus 2x 4060 var ona sordum "senden böle bi ses çıkıyor mu" diye. "yok" dedi. bende de gigabyte gaming series 4070 ti super.

Konu hakkında bilgili biri varsa ve fikir verirse sevinirim.
Coil whine olarak bilinem bobin sesi olabilir, bazı ekran kartlarında bildiğim kadarıyla üretimden kaynaklı bu şekilde bir ses geliyor, garanti kapsamına girmiyor diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emirhan İRİM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Coil whine olarak bilinem bobin sesi olabilir, bazı ekran kartlarında bildiğim kadarıyla üretimden kaynaklı bu şekilde bir ses geliyor, garanti kapsamına girmiyor diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim.
Garanti kapsamına girip girmediğini sorgulayabileceğim bir yer var mı peki? Bide bu ses örnek vereyim steamde dolaşırken fare tekerleğinden aşağıya kaldırırken de çıkıyor ama daha fazla. Msi b650 gamig plus wifi var anakart olarak da

marvexy

80+
Garanti kapsamına girip girmediğini sorgulayabileceğim bir yer var mı peki? Bide bu ses örnek vereyim steamde dolaşırken fare tekerleğinden aşağıya kaldırırken de çıkıyor ama daha fazla. Msi b650 gamig plus wifi var anakart olarak da
Coil whine. Performansa etkisi yok ses sinir bozucu sadece. Garanti kapsamına girmiyor ama yine de gönderip değişim alanlar görmüştüm, istiyorsan dene.

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Görkem
ses coil whine sesi büyük ihtimalle
öyle ise karta bir zararı yok
size can sıkıcı bir zararı var

bazı firmalar garanti kapsamında değerlendirir
bazıları garanti kapsamına girmez der

garanti kapsamına girmiyor diyenler ile hukuki bir mücadele veririm derseniz de olumlu sonuç almanız yüksek

ürünü alalı 14 gün olmadı ise ve internetten aldı iseniz
14 günlük yasal iade hakkınızı kullanıp paranızı geri alarak

yeni bir sipariş verebilirsiniz (tabi siz kaça aldınız u an kaç bilemem)

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emirhan İRİM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ürünü alalı 14 gün olmadı ise ve internetten aldı iseniz
14 günlük yasal iade hakkınızı kullanıp paranızı geri alarak
Nisanda aldım malesef 🥲. Benim monitör de sorunlu çıktı çok fazla ghosting varmış. Hiç anlamam normal karşıladım ama iş baya büyüdü. Onu servise verirken bunu da sorarım bi. Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,262
Üyeler
165,786
Son üye
XBeratX
Top Bottom