Daha iyisini bulabilir miyiz pekiİstersen bi değerlendir.Alpha Spear | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 4070 Super 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bu sistem zaten elden geçmesi gerekiyorDaha iyisini bulabilir miyiz peki
Evet ben de biraz göz gezdirdim aşağı yukarı aynı sistemi tasarlamışız teşekkür ederim. Acaba gamegarajdan mı baksam oradan dahs kaliteli parçalarla bulabilir miyimbu sistem zaten elden geçmesi gerekiyor
anakartı en uygun fiyattan güncelleyebileceğim asus b650 yaptım
rami 6000 cl30 2x16 isterdim ama seçeneklerde yok 2x16 5600 cl36 kingston yaptım
ssd kingston nv3 1 tb gen4 yaptım
bir de bu işlemciye stok soğutucu olmaz uygun fiyatlı kule tipi iş görür ama seçeneklerde yok en ucuz sıvı soğutmayı koydum 44800 yaptı
hazır sistem için daha iyisini beklerdim fiyat olarak
taksitli mi almayı planlıyorsunuzEvet ben de biraz göz gezdirdim aşağı yukarı aynı sistemi tasarlamışız teşekkür ederim. Acaba gamegarajdan mı baksam oradan dahs kaliteli parçalarla bulabilir miyim
3 taksitle alırım 50kya kadartaksitli mi almayı planlıyorsunuz
peşin mi
taksitle ise hangi kart minimum kaç taksit düşünceniz
hangi bankanın kredi kartı mevcut3 taksitle alırım 50kya kadar
Yapıkredi ve ziraathangi bankanın kredi kartı mevcut
ryzen 5 7500f işlemciYapıkredi ve ziraat
Gece geç olduğundan biraz kafam karıştı ama demek istediğini anladım evet aslında daha uygun ve mantıklı yöntem teşekkür ederim. Peki ya hazır bi sistemde bunu yapsak nasıl oluyor hangi sistemde bunu yapabilirizryzen 5 7500f işlemci
dark x123 duo (tek fan olan değil 2 fanlı )kule tipi fan
asus b650m-k model anakart
goodram 2x16 gb 6000 mhz cl30 ram
kingston nv3 1tb m2 gen4 nvme ssd
inno 3d 4070 super ekran kartı
deepcool 750w psu lu mesh panel kasa
burası toplam tek tek farklı sitelerden toplama ile toplam
47181 tl tuttu
bunun 3899 tl lik olan kısmını peşin alacaksın
25409 tl lik kısmını ister world ister maximum ile peşin fiyatına 6 taksit
(ama bir alttaki ürünü world le alacağın için limit sıkıntısı olacaksa bunu maximum ile)
geri kalan 17873 tl lik kısmını da world card a peşin fiyatına 6 taksit
yani 3899 tl peşin
geri kalan 43282 tl peşin fiyatına 6 taksit
dediğim gibi peşinde bu sistem hazır sistemde 44k ya filan alınabiliyor ama
işin içine 6 taksit girince bu fiyatı rahat aşabiliyor
hazır sistemde bir çok sitede zaten peşin fiyatına taksit yokGece geç olduğundan biraz kafam karıştı ama demek istediğini anladım evet aslında daha uygun ve mantıklı yöntem teşekkür ederim. Peki ya hazır bi sistemde bunu yapsak nasıl oluyor hangi sistemde bunu yapabiliriz
Yani aslında senin bana önerdiğin seçenek çok mantıklı ama işte çok bilgim olmadığından onları hem birleştirmek hem de ayrı ayrı karttan yapmak zor geldi ne yalan söyleyim ahahshskhdslhazır sistemde bir çok sitede zaten peşin fiyatına taksit yok
vatanda 3 olabilir
bazen gamegarajda bazı ürünlerde 6 taksit oluyor
ama 6 taksitli ürünlerde de zaten bir nevi o fiyat farkını koyuyorlar
çok nadir tamamdır şimdi tam fiyat performans ürünü olmuş dediğim ürünler oldu 6 taksit olayında ama
büyük bir kısmında zaten o taksitin farkını almış gibi oluyorlar