Neler Yeni

Yardım 4070super alacağım ama hangi modelini tercih etmeliyim

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Furkan
pc hocası 4060 tı vıdeosunda asusa en yakın modellerden dostum
Bak mesela attığınız asus dual 2 aylık 22K felan ikinci el de bu yönden bütçemde sıkıntı yok ama 3 fanlı kartlar görmek isterim kasamda video linki bulabilirsem daha güzel olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama ben alacak olsam Asus dual evo alırdım çünkü soğutma ve ısıdan yana iyileştirilmiş bir kart.
Mantıklı bir hareket aklımda bulunacak zaten dediğim gibi 4070S e göre çok ucuza geliyor birde yeni cihazlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan Sadıç
Bak mesela attığınız asus dual 2 aylık 22K felan ikinci el de bu yönden bütçemde sıkıntı yok ama 3 fanlı kartlar görmek isterim kasamda video linki bulabilirsem daha güzel olacak

Mantıklı bir hareket aklımda bulunacak zaten dediğim gibi 4070S e göre çok ucuza geliyor birde yeni cihazlar
Video bu
yardımcı olur şeçmen açısından.

Vakando

80+

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Furkan

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bana f/p değil en iyi soğutma malzeme kalitesi vs lazım zaten alacağım Cihazlar yılını doldurmamış 5-6 aylık cihazlar olucak
ikinci elde bütün süperler max 25K rog tuf aorus fark etmiyor ben o anlamda bütçeden sıkınt yok dedim bütçeden yana sıkıntı yok diyince aklına ilk 4090 rog mu geliyor
Evet aklıma o geliyor ama 4070 super hakkında ki bilgileri de yazdım mesajı tam oku lütfen bir dahakine.
En iyi soğutmaya ve kaliteye sahip model Gigabyte RTX 4070 SUPER Aorus Master kartıdır. Sıfır fiyatı rtx 4070 ti super Galax fiyatında.
Sen hepsini aynı fiyata alıyorsan tabii ki Aorus Master seç. Ayrıca nereden aldığını sakıncası yoksa söyler misin?

Asus tuf un da şansa superi yok 4070 var 4070tis var 4070S

Asus un nesi iyi de bu kadar övülüyor hocam yurt dışında palit vs kullanıyorlar genelde
Çok bir şeyi yok kaliteli ama sırf 'marka' diye pahalıya satıyor

Asus Dual önerenler ne yaşıyor çok merak ediyorum. İki kartında soğutması gayet iyi. Siyah istiyorsanız Galax, beyaz istiyorsanız Colorful alın.

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Asus Dual önerenler ne yaşıyor çok merak ediyorum. İki kartında soğutması gayet iyi. Siyah istiyorsanız Galax, beyaz istiyorsanız Colorful alın.
Hocam bütçe önemli değilmiş en iyisini istiyor konu sahibi

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Furkan
Evet aklıma o geliyor ama 4070 super hakkında ki bilgileri de yazdım mesajı tam oku lütfen bir dahakine.
En iyi soğutmaya ve kaliteye sahip model Gigabyte RTX 4070 SUPER Aorus Master kartıdır. Sıfır fiyatı rtx 4070 ti super Galax fiyatında.
Sen hepsini aynı fiyata alıyorsan tabii ki Aorus Master seç. Ayrıca nereden aldığını sakıncası yoksa söyler misin?

Çok bir şeyi yok kaliteli ama sırf 'marka' diye pahalıya satıyor
İkinci el alacağım diye belirttim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,152
Üyeler
159,581
Son üye
MarcelGerard7