Neler Yeni

Yardım 4070super alacağım ama hangi modelini tercih etmeliyim

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Furkan
Evet ikinci eli olmayabilir gayet normal. İnsanlar onun yerine 4070 ti super tercih ediyor genelde.
Ben 4090 al demedim sadece ilk başta soruyu ucu açık bıraktığını belirtmek için öyle bir ÖRNEK verdim
Aorus çok ses yapmıyor ayrıca nereden duydun bilmiyorum ama sana laf anlatmakla uğraşamayacağım daha fazla. Ne yapıyorsan yap
Dayı hem absürt absürt fan boyluk yapıp birde tribe giriyon 😂😀

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Furkan
evet baya iyi bi seri. aorus gereksiz pahalı kaçıyor buna göre.
evet ama malzeme kalitesi aşırı hoşuma gidiyor benim
Mesaj otomatik birleştirildi:

alacak kisi bulursa ılla bılındık bısey ıstıyorsa rog alsın gecsın en ıyılerden https://www.techpowerup.com/review/nvidia-geforce-rtx-4070-super-founders-edition/39.html
Üst seviye modelleri 50 serisi çıkmadan satışa çıkmaz genelde hazır sistem çıkması olanlar ve hazır sistem çıkması olduğu için genelde baya ucuza veriyorlar

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dayı hem absürt absürt fan boyluk yapıp birde tribe giriyon 😂😀
Hocam engelli gibi davranıp troll yapmaya mı çalışıyorsun anlamıyorum ki, her mesajımda "Aorus master yerine 4070ti super daha mantıklı" diye özellikle belirttim böyle bir şey diyorsan gerçekten sorunlu olman lazım

evet ama malzeme kalitesi aşırı hoşuma gidiyor benim
Hocam sen ekran kartını takıp çalıştıracak mısın yoksa gün aşırı elleyecek misin? Takacaksın çalışacak. Gidip Gainward Ghost gibi kartlar almadığın sürece 3 fanlılar üzmez. 4090 almıyorsun zaten. 4070S öyle ısınan bir kart değil.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Shoto Todoroki
bana soğutma performanslarının olduğu bir liste veya şunun soğutması daha iyi malzeme kalitesi daha iyi dediğiniz bir modeli varmı mesela
4070s Tuf gibi
Bütçeden yana problem yok ikinci el alacağımız
Galax asus dualle aynı performansta hemen hemen. asus tufu tam bilmiyorum kendim Galax kullanıyorum öneririm.

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Furkan
Hocam engelli gibi davranıp troll yapmaya mı çalışıyorsun anlamıyorum ki, her mesajımda "Aorus master yerine 4070ti super daha mantıklı" diye özellikle belirttim böyle bir şey diyorsan gerçekten sorunlu olman lazım
okuma yazman yok herhalde kanzi sana 4070 tis soran oldu mü hala 4070 tis yazdım zart zurt yazıyon 0 alacağım demedim veya şu kadar bütçem var dedim 4070s lerin hepsine yetecek kadar bütçem var dedim hala 4070tis diyor defol git şuradan

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,503
İsim
Hakanbey
bana soğutma performanslarının olduğu bir liste veya şunun soğutması daha iyi malzeme kalitesi daha iyi dediğiniz bir modeli varmı mesela
4070s Tuf gibi
Bütçeden yana problem yok ikinci el alacağımız
asus rog veya msi suprim

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Furkan
Hocam sen ekran kartını takıp çalıştıracak mısın yoksa gün aşırı elleyecek misin? Takacaksın çalışacak. Gidip Gainward Ghost gibi kartlar almadığın sürece 3 fanlılar üzmez. 4090 almıyorsun zaten. 4070S öyle ısınan bir kart değil.
Oyun oynayacam 2K da onun için 4070s alıcam ,arada video render felan başka bir şey yok yani

Oyun oynayacam 2K da onun için 4070s alıcam ,arada video render felan başka bir şey yok yani
Hocam attığım Galax'ı sıfır al geç o zaman. 4070S soğutmasına takılacak bir kart değil zaten.

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Furkan
Galax asus dualle aynı performansta hemen hemen. asus tufu tam bilmiyorum kendim Galax kullanıyorum öneririm.
Galax 3 yanlışının full rgb olanını görmüştüm aşırı hoş duruyordu

Top Bottom