Neler Yeni

Yardım 4070super alacağım ama hangi modelini tercih etmeliyim

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
okuma yazman yok herhalde kanzi sana 4070 tis soran oldu mü hala 4070 tis yazdım zart zurt yazıyon 0 alacağım demedim veya şu kadar bütçem var dedim 4070s lerin hepsine yetecek kadar bütçem var dedim hala 4070tis diyor defol git şuradan
BEN DE AKSİ BİR ŞEY DEMİYORUM ZATEN SORUN O ANLAMAMAK İÇİN ÖZELLİKLE ÇABA SARFEDİYORSUN! BEN SANA SIFIR AL DEMEDİM SIFIR FİYATINDA DİYE DE BELİRTTİM AYRICA 4070 SUPER İN EN YÜKSEK MODELİNİ DE SÖYLEDİM SANA, 4070 Tİ SUPER AL DEDİĞİM MESAJ VARSA ATAR MISIN
Mesaj otomatik birleştirildi:

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Furkan
Hocam attığım Galax'ı sıfır al geç o zaman. 4070S soğutmasına takılacak bir kart değil zaten.
şuan almayacağım 1-2 ay sonra alacağım için fiyatlar aynı kalırsa düşünebilirim

BEN DE AKSİ BİR ŞEY DEMİYORUM ZATEN SORUN O ANLAMAMAK İÇİN ÖZELLİKLE ÇABA SARFEDİYORSUN! BEN SANA SIFIR AL DEMEDİM SIFIR FİYATINDA DİYE DE BELİRTTİM AYRICA 4070 SUPER İN EN YÜKSEK MODELİNİ DE SÖYLEDİM SANA, 4070 Tİ SUPER AL DEDİĞİM MESAJ VARSA ATAR MISIN

Hocam engelli gibi davranıp troll yapmaya mı çalışıyorsun anlamıyorum ki, her mesajımda "Aorus master yerine 4070ti super daha mantıklı"
Bunu ben mi dedim kanzi

Hocam attığım Galax'ı sıfır al geç o zaman. 4070S soğutmasına takılacak bir kart değil zaten.
0 a bütçe yetmeyebilir ama ikinci elde bir çok kartı alabilecek kadar bütçem var

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Shoto Todoroki
Galax 3 yanlışının full rgb olanını görmüştüm aşırı hoş duruyordu
Evet bi arkadaş atmış ex gamer modeli çok güzel modeldir. ama benimki 2 fanlı modeli direk hazır sistem aldığım için ex gamerı alamamıştım. 2 fanlı modeli bile çok iyi asus dualin sıcaklık performansıyla eşit.

şuan almayacağım 1-2 ay sonra alacağım için fiyatlar aynı kalırsa düşünebilirim

Hocam engelli gibi davranıp troll yapmaya mı çalışıyorsun anlamıyorum ki, her mesajımda "Aorus master yerine 4070ti super daha mantıklı"
Bunu ben mi dedim kanzi

0 a bütçe yetmeyebilir ama ikinci elde bir çok kartı alabilecek kadar bütçem var
İkinci elde genel fiyat 25K. Bu kart 26K. Bütçe yetiyor zaten.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçeden yok diye bir şey olamaz o zaman RTX 4090 Asus rog al geç
Rtx 4070 superler arasında en iyisi Gigabyte RTX 4070 SUPER Aorus Master kartıdır ama rtx 4070 ti super fiyatında olduğunu unutmamak lazım. Onla neredeyse aynı fiyata Asus tuf da var
Al yazıyor mu? Yazmıyor

Evet aklıma o geliyor ama 4070 super hakkında ki bilgileri de yazdım mesajı tam oku lütfen bir dahakine.
En iyi soğutmaya ve kaliteye sahip model Gigabyte RTX 4070 SUPER Aorus Master kartıdır. Sıfır fiyatı rtx 4070 ti super Galax fiyatında.
Sen hepsini aynı fiyata alıyorsan tabii ki Aorus Master seç
. Ayrıca nereden aldığını sakıncası yoksa söyler misin?

Çok bir şeyi yok kaliteli ama sırf 'marka' diye pahalıya satıyor
Al yazıyor mu? Yazmıyor

Tamam işte 3. Kere söylüyorum EN İYİSİ GİGABYTE RTX 4070 SUPER AORUS MASTER ‼️‼️‼️
4070 ti super önermiş miyim? Hayır

Evet ikinci eli olmayabilir gayet normal. İnsanlar onun yerine 4070 ti super tercih ediyor genelde.
Ben 4090 al demedim sadece ilk başta soruyu ucu açık bıraktığını belirtmek için öyle bir ÖRNEK verdim
Aorus çok ses yapmıyor ayrıca nereden duydun bilmiyorum ama sana laf anlatmakla uğraşamayacağım daha fazla. Ne yapıyorsan yap
Al yazıyor mu? Yazmıyor

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Furkan
Evet bi arkadaş atmış ex gamer modeli çok güzel modeldir. ama benimki 2 fanlı modeli direk hazır sistem aldığım için ex gamerı alamamıştım. 2 fanlı modeli bile çok iyi asus dualin sıcaklık performansıyla eşit.
Birde galaxın rgb si hoşuma gidiyor benim

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bunu ben mi dedim kanzi
Neden söyledim peki? Sen bana fan boyluk yapıyorsun dedin bende ona cevap verdim. Fanboy olsam gigabyte olanı al derdim ama ikisini de al demiyorum seçimi sana bırakıyorum

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Furkan
İkinci elde genel fiyat 25K. Bu kart 26K. Bütçe yetiyor zaten.
Hocam 25K ama
2K monitör 12K
360Mm lt720 4K
Psu 4K
Kasa 4K felan bütçe kalırsa 0 alırız kalmazsa ikinci el fark etmiyor bana zaten

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mesajlarımı okuyup adam akıllı cevap verir misin, kim haklı olursa olsun şu olayı sonlandıralım

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Göksel Gündüz
bana soğutma performanslarının olduğu bir liste veya şunun soğutması daha iyi malzeme kalitesi daha iyi dediğiniz bir modeli varmı mesela
4070s Tuf gibi
Bütçeden yana problem yok ikinci el alacağımız

Screenshot_1.png

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Furkan

Alıntıyı görüntüle
zotacların tasarım aşırı güzel ama biraz da ön yargılıyım eski ekran kartım Zotactı pekte memnun değildim

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Göksel Gündüz
zotacların tasarım aşırı güzel ama biraz da ön yargılıyım eski ekran kartım Zotactı pekte memnun değildim
O zaman tabloya göre ASUS TuF yada Galax alabilirsin.

Palit de olabilir.

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Furkan
O zaman tabloya göre ASUS TuF yada Galax alabilirsin.

Palit de olabilir.

jetstream ide aşırı öneriyorlar
Tuf bakıyorum ama bulamadım 4070s yok

jetstream ide aşırı öneriyorlar
Tuf bakıyorum ama bulamadım 4070s yok
Galax ya ex gamer bulursam alıcam

Top Bottom