habbassaka
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,320
- İsim
- Berk
siz bir şey anlatmaya çalışmıyorsunuz sadece kafanızdakileri söylüyorsunuz. bütçe sorunu yoksa arkadaş beklemeli. kaldı ki aradaki farktan bahsediyorsunuz 5 serisi cıktıktan sonra 4 serilerinde indirimler baslayacak bugunun sartlarında 4 serisi almaktansa suan idare imkanı varsa beklenmeli. yatırım yapmaktan bahseden kim? paranın erime kaygısındaysanız bunları cesitli paritelerde tutabilirsiniz sen bu lafımı yatırım yapma konusuna ceviriyorsun. sen kafandakileti anlatmaya odaklandıkca ben 1 desem sen hep 2 diyeceksin olayı kisisellestiriyorsun.Arkadaşın veya genel alcının elinde 35 k civarı varsa 3 ay sonra yani kısa zamanda hiç bir iyi yatırım olamaz çünkü bütçe sadece ekran kartı ise, eldeki büyük bir kazanım kısa vadede gelmez. Eldeki bütçe atıyorum 250.000 veya daha fazlası ise yatırım yapılır kar beklenir. O zman durum farklı.
Yani bnm demek istedim küçük bütçe ile bekleyen çok bir kar getiri elde edemeyeceği için beklenirse kar beklerken zarar elde edecektir.
Kısa vadede. Piyasa değişkenliği yüznden.
Sordunuz üzere dolar kurunda da gideyim parayı yani ekran kartı bütçesini de dolara çevirse dolarda eski yıllardaki kadar kıpırdamadın dan kısa vadede yine bir şey değişmeyecektir.Çok büyük bir getiri elde edemeyecektir.
Sizn dediğiniz yukarda belirttim gibi kişinin bütçesi kartın 10 / 15 katı gibi bir yatırımı varsa ancak beklemeye değer. Getiri elde etmeye değer onu anlatmaya çalışıyorum.
Sadece alınacak ürünün bütçesini yatırım yapıp kısa vadede kimse çok bir şey kazanamaz. Ancak uzun süre yatırım olursa faiz veya altın gibi şeylerde durum değişir. Konu sahibi arkadaş ise ya şimdi yada 3/4 ayda kart alacağını belirtiyor beklese bile. Yani kısa sürede ...