Neler Yeni

4070TI Super Beyaz sistem

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Osman Mert
2k ya da 4k için kullanılacak bir sistemde x3d işlemciye gerek var mı bence soru işareti bu konuda ben de çok araştırdım ve 4070ti super ile 7600 işlemciyi kullanıyorum 2k da fark edilir bir darboğaz yaşamıyorum 4k da hiç sorun olmaz bence ama bütçe varsa 7600 yerine kesinlikle 9700x tercih edilebilir işlemci için

Mai_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Naci
9800x3D ve 7800x3d kazık evet ama bizim 9700x önerme sebebimiz çok f/p olması. Böyle üst düzey sistem toplarken 7900x3D gibi işlemciler mantıklı. Performans farkı çok bariz şekilde var 9700x ile ama fiyat farkına değen bir performans farkı yok diye biz 9700x diyoruz. Bu kadar göklere çıkarıp yüceltilecek bir yanı yok aslında 9700x'in. Tabi konu sahibi şuan RTX 4070 Ti SUPER mı 4080 Super mi alacak belli değil. 4070 Ti SUPER alırsa 9700x rahatlıkla yeter, mantıklı olur ama hazır bütçe varken sağlamından bir 7900x3D daha mantıklı
Hocam önerdiğiniz parçalar kasaya ayırmayı planladığım bütçeye uyuyor. Sistemi de beğendim hiçbir sorun yok. Stoklar geldikçe alicam. Belki süreç içinde indirim vb. Sebeplerden farklı parçalara yönelirim onun haricinde emekleriniz için çok teşekkürler. Sistemi topladıktan sonra mutlaka sizinle iletişime geçip fotoğraf aticam. Tekrardan teşekkürler

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Osman Mert
Geçmiş olsun hocam hiç sorun değil.

Hocam lian li nin kasasi ve fanlarini bende çok seviyorum. Stok bekleyemem gibi bir sorunum yok hemen almayacağım oyuzden lian li fanlarinin stogunu beklicem.

Zaten stok bekleyeceğim için ekran kartında
"GALAX 4070ti süper beyaz " stoğunu beklemek istiyorum. Çünkü ekran kartını arttirinca otomatik olarak diğer parçalarda artıyor açıkçası o kadar para yatirmak istemiyorum. Yani 4070ti super e gore parçalar bulursak çok mutlu olurum.

Ram, ssd, kasa, fanlar ve psu kalabilir. Işlemci + anakart önerir misin?
Ayırca Jumbum firmasını bir araştır derim lian li fanları orada baya çeşit var ve yurtdışından getirttikleri için zaten bir ay sonra geliyor ben daha önce kullanmadım hiç firmayı ama kötü yorum görmedim kendim de yakın zamanda anakart almayı düşünüyorum oradan
Anakart için de beyaz olarak şu iki kartı önereyim

Mai_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Naci
Ayırca Jumbum firmasını bir araştır derim lian li fanları orada baya çeşit var ve yurtdışından getirttikleri için zaten bir ay sonra geliyor ben daha önce kullanmadım hiç firmayı ama kötü yorum görmedim kendim de yakın zamanda anakart almayı düşünüyorum oradan
Anakart için de beyaz olarak şu iki kartı önereyim

Tabi bir göz atarim. Bu süreç biraz stresli sizde bilirsiniz. Nekadar çok araştırırsan süreç o kadar uzuyor ve yoruyor😃. Yinede bakicam teşekkürler

Top Bottom