Neler Yeni

4070tiS sistem tavsiyeye ihtiyaç vardır...

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yusuf can duman
Bütçe
58000

Özelleştirme ile anakartı 1 üst modele iteledim wifi versiyonlu olana bir de
RAM:
Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36 bu şekilde özelleştirdim düşünceleriniz neler bu fiyata bu sistem alınır mı? Aslında ramleri en üst modele de yuvarlayabilirim ama anakart ile alakalı sorun yaşar mıyım emin olamadım en üst modelde Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) 7200 MHz RGB CL34 INTEL XMP 3.0 DDR5 Ram bunu önermiş hem hız hem cl değeri olarak çok sağlam geldi ama anakart hızı desteklemiyor sanırım. Bir de gaminggen den sistem alınır mı müşteri hizmetleri vs nasıldır fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler...

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
SEYFULLAH KIR
tek tek en iyi f/p parçları toplarsın bu paraya

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yusuf can duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tek tek en iyi f/p parçları toplarsın bu paraya
Maksimum yaptığım işlem macun değiştirme, ekran kartı-işlemci takma, ram takma, bunlar dışında maalesef kasa montaj bilgim olmadığı için çok girişmedim o işe anakartı vs yakarım diye.

-Annatar-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,387
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Buna da bakabilirsin.

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
SEYFULLAH KIR
Maksimum yaptığım işlem macun değiştirme, ekran kartı-işlemci takma, ram takma, bunlar dışında maalesef kasa montaj bilgim olmadığı için çok girişmedim o işe anakartı vs yakarım diye.
kanka tek sıkıntı olacak şey işlemci onun haricinde çok bir numara yok işlemciye 10 defa dikkat edersin diğerlerini de youtube dan yavaş yavaş bağla bir günde bağla gerekirse acelen mi var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yusuf can duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buna da bakabilirsin.

Bu da aklımda hocamda sanki parça markaları olarak gamingen daha güvenilir geldi...
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka tek sıkıntı olacak şey işlemci onun haricinde çok bir numara yok işlemciye 10 defa dikkat edersin diğerlerini de youtube dan yavaş yavaş bağla bir günde bağla gerekirse acelen mi var?
Acelem yokta gün içerisinde çok fazla vakti olan biri değilim maalesef. 7 gün çalışıyorum ki sosyalleşmeye bile çok az vaktim oluyor.

Top Bottom