Merhaba. arkdaşlar şimdi ben 4080li bir bilgisayar alacağım her şey iyi güzel ama monitor 1080p sıkıntı çıkarmı yada darboğaz yaparmı bilmiyorum acaba yardım edermisiniz?(pc cahiliyim evet)
İşlemci: Ryzen 7600X
Evet, yapar. En az QHD bir monitöre ihtiyacınız var.Merhaba. arkdaşlar şimdi ben 4080li bir bilgisayar alacağım her şey iyi güzel ama monitor 1080p sıkıntı çıkarmı yada darboğaz yaparmı bilmiyorum acaba yardım edermisiniz?(pc cahiliyim evet)
Darboğaz ekran kartına zararı varmı + olarak bu performans düşüşü çok fazlamı olur çünkü sonradan 2k ya geçeceğimEvet, yapar. En az QHD bir monitöre ihtiyacınız var.
Ekran kartını düşürmek istemiyorum be hocam.Ağır darboğaz yapar çok güçlü bir ekran kartı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
4070 Tİ + 2K İPS monitor çek
Hocam darboğaz bir zarar yapmaz sadece ekran kartı kullanımı düşüyor yani atıyorum %65 %70 ini kullanırDarboğaz ekran kartına zararı varmı + olarak bu performans düşüşü çok fazlamı olur çünkü sonradan 2k ya geçeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartını düşürmek istemiyorum be hocam.
Harbi hocam bende onu diyecektim sağolun.DSR açarak 4K oynayabilirsin.
Peki teşekkürler yardımlarınız için.Hocam darboğaz bir zarar yapmaz sadece ekran kartı kullanımı düşüyor yani atıyorum %65 %70 ini kullanır
1080P Ekranın varsa neden o kadar yüksek sistem topladın ? Ayrıca anlamıyorum PC cahilisi ama kullandığın sistem Modelleme yapan oyun geliştirmeciler için amaç neydi ?Merhaba. arkdaşlar şimdi ben 4080li bir bilgisayar alacağım her şey iyi güzel ama monitor 1080p sıkıntı çıkarmı yada darboğaz yaparmı bilmiyorum acaba yardım edermisiniz?(pc cahiliyim evet)
Yazık işlemciyeMerhaba. arkdaşlar şimdi ben 4080li bir bilgisayar alacağım her şey iyi güzel ama monitor 1080p sıkıntı çıkarmı yada darboğaz yaparmı bilmiyorum acaba yardım edermisiniz?(pc cahiliyim evet)
ileride oyun geliştirme yapacağım + render konusundada lazım ve son olarak şuan ekranım 1080p ama ileride 2K yada 4K ya geçmeye düşünüyorum1080P Ekranın varsa neden o kadar yüksek sistem topladın ? Ayrıca anlamıyorum PC cahilisi ama kullandığın sistem Modelleme yapan oyun geliştirmeciler için amaç neydi ?
Ozaman isabetli kararmış, türk oyun sektörü gelişmeli.ileride oyun geliştirme yapacağım + render konusundada lazım ve son olarak şuan ekranım 1080p ama ileride 2K yada 4K ya geçmeye düşünüyorum
İnşallah hocam.Ozaman isabetli kararmış, türk oyun sektörü gelişmeli.