Neler Yeni

40K bütçe Gaming laptop önerisi

xKleyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha ekinci
Bütçe
41000
Linkteki laptop alınır mı? (Battery drain sorunu var diye bir yerde okudum biraz yardımcı olursanız sevinirim)
Bu bütçede laptop önerilerinizi bekliyorum

PNSHER

80+ Bronze
Linkteki laptop alınır mı? (Battery drain sorunu var diye bir yerde okudum biraz yardımcı olursanız sevinirim)
Bu bütçede laptop önerilerinizi bekliyorum
Alınmaz. Anakartı problemli.

Uygun fiyatlı olsun derseniz bu fakat ekranı kötü ve bataryası küçük olduğu için pili çok dayanmaz.(Alman markası türkiye pazarına yeni giriş yaptı.)

Ekran renk doygunluğu iyi %100sRGB fakat tepkime değeri yüksek (15-20ms civarı)

MoonWalk

80+ Bronze
Alınabilir olduğunu düşünenler var, bizzat düşünmüyorum. Anakart konusunda (özellikle anakart) sorun yaşayanlar varken önermek ve kullanmak şaibeli.

Bütçe artarsa da buna bakılabilir.

xKleyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha ekinci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acer nit
Alınabilir olduğunu düşünenler var, bizzat düşünmüyorum. Anakart konusunda (özellikle anakart) sorun yaşayanlar varken önermek ve kullanmak şaibeli.

Bütçe artarsa da buna bakılabilir.
acer nitro çok fazla ısınıyormuş başka bir forumda okumuştum

PNSHER

80+ Bronze
Acer nit

Nitro 5 almak biraz kumar oynamak gibi. Ben de ryzen 7 6800H işlemcili olanı kısa süre kullanmıştım. 95-97 derecelerde dolanıyordu iade ettim. Isınmadığını söyleyenler de var ama fan sesi kesinlikle çok yüksek.

xKleyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha ekinci
Nitro 5 almak biraz kumar oynamak gibi. Ben de ryzen 7 6800H işlemcili olanı kısa süre kullanmıştım. 95-97 derecelerde dolanıyordu iade ettim. Isınmadığını söyleyenler de var ama fan sesi kesinlikle çok yüksek
Asusta çok ısınıyor diye bir yerde okumuştum

PNSHER

80+ Bronze
Asusta çok ısınıyor diye bir yerde okumuştum
İşlemci sıcaklığı oyundan oyuna değişiyor ama ortalama 85-90 civarı ekran kartı da 70i geçmiyor zaten. Üstte linkini attığımın 4050lisini kardeşim kullanıyor. Abartı bir sıcaklık yok yani.

xKleyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha ekinci

MoonWalk

80+ Bronze
Acer nit

CPU'ya limit koyulduğunda hem sıcaklık hem de fan sesi sorunu çözülebiliyor, TUF A15'te de bu gerekiyor. Diğer alınacak cihazlar direkt olarak ya cihazın güme gitmesine ya da başa dert açmasına sebep olur ancak Nitro 5 ve TUF A15 sadece ısı ve ses kaynaklı (çözülebilir) sorun oluşturur.

PNSHER

80+ Bronze
Ryzen 7 7435HS modelinde dahili gpu bulunmuyor. Bu sebeple pili 2-3 saatten fazla dayanmaz diye tahmin ediyorum. Onun haricinde çok sıkıntı yaşamazsınız. 47-48k civarına çıkabilirseniz daha iyi alternatifler bulunabilir.

Bütçenin biraz üstünde kalıyor ama her yönden eksiksiz diyebileceğim tek cihaz bu msi üretimi

Son düzenleme:

xKleyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha ekinci
CPU'ya limit koyulduğunda hem sıcaklık hem de fan sesi sorunu çözülebiliyor, TUF A15'te de bu gerekiyor. Diğer alınacak cihazlar direkt olarak ya cihazın güme gitmesine ya da başa dert açmasına sebep olur ancak Nitro 5 ve TUF A15 sadece ısı ve ses kaynaklı (çözülebilir) sorun oluşturur.
Anladım tercihimi acerden yana kullanacağım teşekkürler

Top Bottom