Yozgatlııı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,314
Bütçe 40k dostlaaar 1440p oyunculuk için öneriniz var mı
Hocam bunu ilk gördüğümde 38k iken almadım, şuan alsam zoruma gider. Yine aynı 38 39k gibi başka 5060ti sistem gelirse alırım heralde.Bütçe tam 40k ise bilmem ama biraz daha ekleyip şu sistemi alsan güzel olur.
PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
Bence bu attıgımı alabılırsın incehesap satıyor faizsiz 6 taksitide varHocam bunu ilk gördüğümde 38k iken almadım, şuan alsam zoruma gider. Yine aynı 38 39k gibi başka 5060ti sistem gelirse alırım heralde.
Parçalar kalitesiz hocam taksitsiz alacağım direkt. Çok nadir eli yüzü düzgünce birşeyin gelmesi. Herşeyi güzel olsa anakart kötü, o güzel olsa ram tek slot, yada soğutucu andik gundik bir şey, SSD 500gb. Tabi ne kadar köfte o kadar ekmek ama Abdullah abinin yapmadığı sistemler harici hazır sistem alınmaz diye düşünüyorum, genelde fiyat avantajı 500Tl oluyor.Bence bu attıgımı alabılırsın incehesap satıyor faizsiz 6 taksitide var
Evet doğru söylüyorsun bende abdullah hocanın kuracağı bi sistem bekliyorum ama ne zaman sistem videosu atar bilmiyorumParçalar kalitesiz hocam taksitsiz alacağım direkt. Çok nadir eli yüzü düzgünce birşeyin gelmesi. Herşeyi güzel olsa anakart kötü, o güzel olsa ram tek slot, yada soğutucu andik gundik bir şey, SSD 500gb. Tabi ne kadar köfte o kadar ekmek ama Abdullah abinin yapmadığı sistemler harici hazır sistem alınmaz diye düşünüyorum, genelde fiyat avantajı 500Tl oluyor.