40k bütçede hazır sistem tavsiyesi

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,314
Bütçe 40k dostlaaar 1440p oyunculuk için öneriniz var mı

Bütçe tam 40k ise bilmem ama biraz daha ekleyip şu sistemi alsan güzel olur.
Hocam bunu ilk gördüğümde 38k iken almadım, şuan alsam zoruma gider. Yine aynı 38 39k gibi başka 5060ti sistem gelirse alırım heralde.

Hocam bunu ilk gördüğümde 38k iken almadım, şuan alsam zoruma gider. Yine aynı 38 39k gibi başka 5060ti sistem gelirse alırım heralde.
Bence bu attıgımı alabılırsın incehesap satıyor faizsiz 6 taksitide var

Ekler

• IMG_0668.webp
    IMG_0668.webp
    101.6 KB · Hit: 38
Bence bu attıgımı alabılırsın incehesap satıyor faizsiz 6 taksitide var
Parçalar kalitesiz hocam taksitsiz alacağım direkt. Çok nadir eli yüzü düzgünce birşeyin gelmesi. Herşeyi güzel olsa anakart kötü, o güzel olsa ram tek slot, yada soğutucu andik gundik bir şey, SSD 500gb. Tabi ne kadar köfte o kadar ekmek ama Abdullah abinin yapmadığı sistemler harici hazır sistem alınmaz diye düşünüyorum, genelde fiyat avantajı 500Tl oluyor.

Parçalar kalitesiz hocam taksitsiz alacağım direkt. Çok nadir eli yüzü düzgünce birşeyin gelmesi. Herşeyi güzel olsa anakart kötü, o güzel olsa ram tek slot, yada soğutucu andik gundik bir şey, SSD 500gb. Tabi ne kadar köfte o kadar ekmek ama Abdullah abinin yapmadığı sistemler harici hazır sistem alınmaz diye düşünüyorum, genelde fiyat avantajı 500Tl oluyor.
Evet doğru söylüyorsun bende abdullah hocanın kuracağı bi sistem bekliyorum ama ne zaman sistem videosu atar bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,650
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri