40k Civarı Bütçe Toplama Bilgisayar Parça Önerisi

Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar iyi akşamlar ben yeni bir bilgisayar topluyorum incehesap veya itopyadan alacağım fakat bütçeyi bir türlü denkleştiremiyorum ya da parçaların malzeme kaliteleri veya sorun çıkarır mı diye endişe ediyorum incehesapta olan parçalar itopyada olmayabiliyor ya da daha pahalı olabiliyor o yüzden ikiside farklı olacak incehesaptan alırsam ekran kartını ve soğutucuyu farklı bir siteden alacağım ekran kartını Colorful markasının Rtx 4060ını düşünüyorum sıvı soğutma veya kule tipi soğutma olarak önerilere çok açığım hiçbir bilgim yok onlarla alakalı
incehesaptan yaptığım bilgisayar https://www.incehesap.com/oyun-bilg...642-1_71220-1_72506-2_74238-1_64074-1_75023-1
itopyadan yaptığım bilgisayar https://www.itopya.com/KendinTopla?...003_2-23706_1-24676_1-28273_1-28841_1-26550_1
evet belki de bu bütçeye 4060 düşük kalacak fakat ben nvidia istiyorum 4060 ti yaparsam bütçeyi denkleştiremiyorum tüm malzemeleri farklı sitelerden almayı da düşündüm fakat onu da yapmak istemiyorum birleştirirken bir şey olur diye bana bir yardımcı olur musunuz kafam çok takıldı sisteme karar verirsem bilgisayarı sipariş edebilirim

Başka site bilmiyorum kral yoksa başka bi olayı yok
amazon hepsiburada gibi siteler de var
ayrıca bu sitelerde peşin fiyatına taksit avantajları da olabiliyor
tek tek alırsınız bir bilgisayarcıya toplatırsınız

itopya gibi sitelerden tek tek üürn toplamak genellikle çok tuzlu gelir

amazon hepsiburada gibi siteler de var
ayrıca bu sitelerde peşin fiyatına taksit avantajları da olabiliyor
tek tek alırsınız bir bilgisayarcıya toplatırsınız

itopya gibi sitelerden tek tek üürn toplamak genellikle çok tuzlu gelir
Olan bilgimle bir şeyler yapmaya çalışıyorum kral çokta bilgim yok bir fikrim oluyor illa ama ne yapacağımı tamamen bilmiyorum o yüzden kafam yoruldu yani sisteme karar versem sipariş edebilirim fakat bir türlü karar veremiyorum

Olan bilgimle bir şeyler yapmaya çalışıyorum kral çokta bilgim yok bir fikrim oluyor illa ama ne yapacağımı tamamen bilmiyorum o yüzden kafam yoruldu yani sisteme karar versem sipariş edebilirim fakat bir türlü karar veremiyorum
40k nın içinde monitör de dahil mi monitör hariç mi

uygun taksit imkanı olursa bütçeyi zorlayabilir misiniz zorlarsanız ne kadara zorlarsınız hangi kredi kartına sahipsiniz

40k nın içinde monitör de dahil mi monitör hariç mi

uygun taksit imkanı olursa bütçeyi zorlayabilir misiniz zorlarsanız ne kadara zorlarsınız hangi kredi kartına sahipsiniz
Monitör dahil değil sadece kasa alacağım bütçeyi en fazla 42kya kadar çıkarabilirim sanırım kredi kartını bilmiyorum

Pchocası yarın akşam sistem çıkartıcak bekle onu gör sonra karar ver

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,745
Üyeler
183,158
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri