+4gb için AMD sorunlarına katlanamam artık çileden çıkarıyor beni elime üst seviye AMD kartları da geçti hep aynı sorunlar bıktım artık4070-4070ti arasında ama +4gb vrami olduğundan 4070ti yerine tercihim 7900gre den yana olurdu.
Hocam 7900 gre'de de o sorunlar var mı? 45k ya buldum da eğer yoksa alacağım inşallah 7900 gre'yi.+4gb için AMD sorunlarına katlanamam artık çileden çıkarıyor beni elime üst seviye AMD kartları da geçti hep aynı sorunlar bıktım artık
4070ti ekran kartından nasıl oraya geldiniz siz bilirsiniz hocam amd ve sorunları ile baş başa bırakıyorumHocam 7900 gre'de de o sorunlar var mı? 45k ya buldum da eğer yoksa alacağım inşallah 7900 gre'yi.
iyi kararHocam bende bilmiyorum da 4070ti'ya kararımı verdim ya dlss falan derken.
1 yıldır 6800XT kullanıyorum ne driver güncellerken ne de oyun oynarken bir hata ile karşılaşmadım.Hocam bende bilmiyorum da 4070ti'ya kararımı verdim ya dlss falan derken.
Hyr. Çünkü neredeyse bütün oyunlarda 60 FPS üstü oynuyorum. Zaten çoğu oyunda FSR 2.0 var. ( 3.0 ) da yavaş yavaş tüm oyunlara gelecek.Dlss'e ihtiyaç duydunuz mu hiç?
Hiç bir oyunda da FSR kullanmadım sadece özellik olduğu için oraya yazdım. 6800 XT zaten saf gücü yüksek bir kart bilgin olsun.Hyr. Çünkü neredeyse bütün oyunlarda 60 FPS üstü oynuyorum. Zaten çoğu oyunda FSR 2.0 var. ( 3.0 ) da yavaş yavaş tüm oyunlara gelecek.
Eyvallah hocam saolun.Hyr. Çünkü neredeyse bütün oyunlarda 60 FPS üstü oynuyorum. Zaten çoğu oyunda FSR 2.0 var. ( 3.0 ) da yavaş yavaş tüm oyunlara gelecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç bir oyunda da FSR kullanmadım sadece özellik olduğu için oraya yazdım. 6800 XT zaten saf gücü yüksek bir kart bilgin olsun.