shpresoj 80+ Bronze Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1,003 Dahası Reaksiyon skoru 469 İsim Umut 6 Kasım 2024 #1 arkadaslar var mi hazir sistemlerden bir oneriniz yoksa ayri ayri toplamak daha mi mantikli olur piyasayi takip etmiyorum epeydir.
arkadaslar var mi hazir sistemlerden bir oneriniz yoksa ayri ayri toplamak daha mi mantikli olur piyasayi takip etmiyorum epeydir.
Sezerinho10 80+ Bronze Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 587 7 Kasım 2024 #2 shpresoj yazmış: arkadaslar var mi hazir sistemlerden bir oneriniz yoksa ayri ayri toplamak daha mi mantikli olur piyasayi takip etmiyorum epeydir. Devamı için tıklayın... PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Kasım 2024 shpresoj yazmış: arkadaslar var mi hazir sistemlerden bir oneriniz yoksa ayri ayri toplamak daha mi mantikli olur piyasayi takip etmiyorum epeydir. Devamı için tıklayın...
shpresoj yazmış: arkadaslar var mi hazir sistemlerden bir oneriniz yoksa ayri ayri toplamak daha mi mantikli olur piyasayi takip etmiyorum epeydir. Devamı için tıklayın... PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Kasım 2024 shpresoj yazmış: arkadaslar var mi hazir sistemlerden bir oneriniz yoksa ayri ayri toplamak daha mi mantikli olur piyasayi takip etmiyorum epeydir. Devamı için tıklayın...