https://www.akakce.com/robot-supurg...istasyonlu-beyaz-akilli-fiyati,271080083.html40.000 TL'ye alabileceğim en iyi robot süpürge hangisidir?
Arkadaşın attığı daha iyiChatGPT Pro'ya sorduğumda, Roborock Q Revo MaxV önerdi.
Karşılaştır Attığımla Güzel DuruyorChatGPT Pro'ya sorduğumda, Roborock Q Revo MaxV önerdi.
Güle güle kullanın. Anneme hediye almak istiyorum. su ve torbasıyla uğraşmaması için; istasyonunda su ve torba haznesi olan versiyonunu almak istiyorum. Youtube ve forumlarda araştırdığımda, tamir, yedek parça, kalite anlamında Roborock ve Xiaomi alın diyorlar. Diğer markaların parçaları vs. zor bulunabiliyormuş.Robotumdan memnunum 5k ya yapılıcak herşeyi yapıyor iyiki fazla ücretler vermemişim diyorum çekim gücü olsun haritalandırma olsun memnunum dreame d10s
roborock güzel marka yurt dışından getirme durumu olsa çok daha ucuza gelirGüle güle kullanın. Anneme hediye almak istiyorum. su ve torbasıyla uğraşmaması için; istasyonunda su ve torba haznesi olan versiyonunu almak istiyorum. Youtube ve forumlarda araştırdığımda, tamir, yedek parça, kalite anlamında Roborock ve Xiaomi alın diyorlar. Diğer markaların parçaları vs. zor bulunabiliyormuş.
40.000 TL'ye alabileceğim en iyi robot süpürge hangisidir? Marka olarak roborock ve xiaomi öneriyorlar. Parça kalitesi ve tamir vs. parçaları daha çok bulunuyormuş.
Öneri için teşekkür ederim. Çekim gücü iyimiş. Fakat markayı ilk defa duydum araştıracağım.![]()
Ecovacs Deebot T30 Pro Omni Akıllı Robot Süpürge Ve Paspas - idefix
Ecovacs Deebot T30 Pro Omni Akıllı Robot Süpürge Ve Paspas ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Hazneli Robot Süpürgeler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
11.000 PA çekim gücü var ben de anneme almıştım haritalama olayı çok iyi ıslak bezi hareket ediyor dip bucak alıyor her yeri memnunum bir de mini olması yer kaplamama olayından dolayı beğenip araştırarak almıştım 33k da fiyatı var 7k cebinizde kalsın nihai karar sizin