40k Sistem Önerisi

hamzacelikkkkk

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
102
Bütçe
40.000
Merhaba, yeni bir masaüstü bilgisayar almak istiyorum fakat konu hakkında hiçbir bilgim yok sizlerden toplama bilgisayar tavsiyesi istiyorum hazır sistem varsa oda olur fakat ekran kartı Nvidia işlemci Intel anakart ise yeni modellerden olmalı. Ve sistem sıvı soğutucu kullanmalı. Bütçe aşağıdadır (birkaç bin lira oynayabilir). Oyun için alıyorum ağır oyunlar değil valorant tarzı oyunlar olucak lütfen fiyat fazla demeyin profesyonel oyunculuk için alıyorum. Şimdiden teşekkürler.

dostum kasamı alırken bende amd istemiyordum fakat güç ve fp olmasını istiyorsan amd seçmen yararına olucaktır illaki nvidia istersen ona göre sistem bakabilir ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

40k bütçen var zaten illaki bir işlemci soğutucusu da alıcaksın yani o bütçede herhangi işlemcinin ısınmaması zor

Ama işlemcileri çok ısınıyor ve ekran kartlarında dlss yok.
Yeni işlemcilerde 13. nesilde amdye nazaran çok daha ısı sorunları mevcut. Ve sende belirtmişsin sistemde sıvı soğutma olacak :D

dostum kasamı alırken bende amd istemiyordum fakat güç ve fp olmasını istiyorsan amd seçmen yararına olucaktır illaki nvidia istersen ona göre sistem bakabilir ama

40k bütçen var zaten illaki bir işlemci soğutucusu da alıcaksın yani o bütçede herhangi işlemcinin ısınmaması zor
Bu fiyata artık çok iyi bir RTX sistem alamazsınız en fazla RTX 4070'ki RX 6800XT dsha güçlü ve dsha ucuz.

Yeni işlemcilerde 13. nesilde amdye nazaran çok daha ısı sorunları mevcut. Ve sende belirtmişsin sistemde sıvı soğutma olacak :D

Bu fiyata artık çok iyi bir RTX sistem alamazsınız en fazla RTX 4070'ki RX 6800XT dsha güçlü ve dsha ucuz.
Peki önerin varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,569
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri