40K'ya kadar ultrabook önerisi

İyi bir model gibi duruyor.

Apple ekosistem olmadıkça Macbook gereksiz. Huawei markasıda HarmonyOS koymayı planlıyordu bilgisayarlarına bir ara.
Bu fiyata en uzun ömürlü seçenek macbook olacaktır. Ekosisteme gerek yok. Dosya aktarımdan bahsediyorsanız birçok dosya aktarım yöntemi ve uygulamaları var zaten. Hatta bazı yöntemlerle android arasında airdrop bile olabiliyor.

Bu fiyata en uzun ömürlü seçenek macbook olacaktır. Ekosisteme gerek yok. Dosya aktarımdan bahsediyorsanız birçok dosya aktarım yöntemi ve uygulamaları var zaten. Hatta bazı yöntemlerle android arasında airdrop bile olabiliyor.
Hiç macbook kullanmadım ama Apple kullandım (iPad, iPhone) fazla basit ve kısıtlı. Apple zaten eski modelleri yavaşlatıyordu bir ara haberlere çıkmıştı. O yüzden uzun ömürlü olmuyorlar.

Hiç macbook kullanmadım ama Apple kullandım (iPad, iPhone) fazla basit ve kısıtlı. Apple zaten eski modelleri yavaşlatıyordu bir ara haberlere çıkmıştı. O yüzden uzun ömürlü olmuyorlar.
Mobil olarak evet haklısınız benim ipad kullanmışlığım var ama bilgisayar kısmında bana kalırsa yine de günlük kullanım için en iyi seçenek. Tabi alacak kişinin ne için alacağı da önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,365
Üyeler
183,105
Son üye
Ardcnshn
Geri