- En İyi Cevap
- 9
- Reaksiyon skoru
- 3,880
Aynen bende de 245 saat falan var ve artık girmek istemiyorum bile.zaten hocam fh4 250saat oynadım sarmıyor
yok hocam imzadaki sistemle oynamak imkansız
Aynen bende de 245 saat falan var ve artık girmek istemiyorum bile.zaten hocam fh4 250saat oynadım sarmıyor
O zaman sen bilirsin yani şimdi hesap şeklinde almak ne kadar güvenilir bilemiyorum. Eğer hesap patlarsa olan 60 lirana olmaz da ilerlediğin kariyerine olur.zaten hocam fh4 250saat oynadım sarmıyor
bu sitede hesaplar garantili oluyor hocam daha önce baya windows kodu falan aldım steam kodu falanda aldım sorun yaşatmıyorO zaman sen bilirsin yani şimdi hesap şeklinde almak ne kadar güvenilir bilemiyorum. Eğer hesap patlarsa olan 60 lirana olmaz da ilerlediğin kariyerine olur.
Tamam dostum sen bilirsin öyle yap madem.bu sitede hesaplar garantili oluyor hocam daha önce baya windows kodu falan aldım steam kodu falanda aldım sorun yaşatmıyor
Kesinlikle alma, sürekli hesap şifresi değişiyor, oyundan atıyor vs. Ben almıştım pişmanım.hangisi daha mantıklı
bu sitedenmi aldınız hocamKesinlikle alma, sürekli hesap şifresi değişiyor, oyundan atıyor vs. Ben almıştım pişmanım.
key olarak değil hocam hesap olarakKey olarak vereceklerse kesinlikle ultimate i alın ilerde çok daha avantajlı olur.
Evetbu sitedenmi aldınız hocam
Online giremezsin ama gerçekten böyle yerlerden almak yerine torrent indir. Paran cebinde kalsın.
online girebileceğimi söylemişlerdi hocamEvet
Post automatically merged:
Online giremezsin ama gerçekten böyle yerlerden almak yerine torrent indir. Paran cebinde kalsın.
Torrent indirirsen online giremezsin demiştim. Buradan aldığında online girersen sürekli atar. Emin ol bak aynı yerden fh4 ulti aldım. Atıp duruyor, offline iken sorunsuz oynanıyor. O yüzden sana tavsiyem alma. Buranın mantığını sana söyleyeyim, site gidip microsoft store üzerinden fh5 ultimate sürümlü hesabı alıyor. Neredeyse 100-200 kişiye aynı hesabı satıyor. Xbox hesabı sana ait oluyor ama yine de atıyor, şifre değiştiriyorlar sürekli canlı desteğe yazmak zorunda kalıyorum ekte görebilirsin ;online girebileceğimi söylemişlerdi hocam
anladım hocam teşekkürlerTorrent indirirsen online giremezsin demiştim. Buradan aldığında online girersen sürekli atar. Emin ol bak aynı yerden fh4 ulti aldım. Atıp duruyor, offline iken sorunsuz oynanıyor. O yüzden sana tavsiyem alma. Buranın mantığını sana söyleyeyim, site gidip microsoft store üzerinden fh5 ultimate sürümlü hesabı alıyor. Neredeyse 100-200 kişiye aynı hesabı satıyor. Xbox hesabı sana ait oluyor ama yine de atıyor, şifre değiştiriyorlar sürekli canlı desteğe yazmak zorunda kalıyorum ekte görebilirsin ;
Alıntıyı görüntüle