M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Katılım
- 1 Kasım 2020
- Mesajlar
- 18,178
- Reaksiyon skoru
- 11,173
hangisi daha mantıklı
İndirimde steamde zaten bu fiyatlara düşüyor. O yüzden bunu almanı önermem. Steamden kendi hesabına alırsın.hangisi daha mantıklı
steam de fh5 300tl hocam standartİndirimde steamde zaten bu fiyatlara düşüyor. O yüzden bunu almanı önermem. Steamden kendi hesabına alırsın.
Aa bu 5miş. Ben 4 alacaksın sandım. O yüzden pahalı gelmişti. O zaman bir şey diyemem. Hesap alma olayı pek ilgimi çekmiyor. Aynı zamanda güvenli de gelmiyor. Neden diye soracak olursan, bu hesapla herhangi bir programda değil, komple bilgisayarında oturum açacaksın. O yüzden.steam de fh5 300tl hocam standart
doğru aslında almak mantıklı değil mi yani ?Aa bu 5miş. Ben 4 alacaksın sandım. O yüzden pahalı gelmişti. O zaman bir şey diyemem. Hesap alma olayı pek ilgimi çekmiyor. Aynı zamanda güvenli de gelmiyor. Neden diye soracak olursan, bu hesapla herhangi bir programda değil, komple bilgisayarında oturum açacaksın. O yüzden.
Ben olsam Steam indirimlerinde 67 liraya Forza Horizon 4 Ultimate alırdım.hangisi daha mantıklı
Yani bence değil. Crunchyrolldan 3 aylık gamepass'i ücretsiz alıp, 3 ay boyunca oyunu oynayabilirsin.doğru aslında almak mantıklı değil mi yani ?
fh4 üm var zaten hocamBen olsam Steam indirimlerinde 67 liraya Forza Horizon 4 Ultimate alırdım.
kod kullanamıyorum hocam hesabımda daha önce kullandım kodYani bence değil. Crunchyrolldan 3 aylık gamepass'i ücretsiz alıp, 3 ay boyunca oyunu oynayabilirsin.
O zaman FH 5'i buralardan almaya gerek yok. FH 4 oynamaya devam etmeni öneririm. FH 5 de uzun zaman sonra indirime girince alırsın hem o zamana kadar para da biriktirmiş olursun.fh4 üm var zaten hocam
Farklı bir mail ile yeni hesap oluşturup oynayabilirsin. Daha sonra oyunun satın almayı düşünürsen aynı maille devam edersin.fh4 üm var zaten hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kod kullanamıyorum hocam hesabımda daha önce kullandım kod
Evet illa kış / yaz indiriminde %50 üstü indirime girer diye düşünüyorum ancak FH5 Standart Edition'da 2 map yeri ve VIP gelmiyor. Yani FH5'te sonradan açılan 2 yer ne kadar büyük bilemem ama eğer büyük yerlerden oluşuyorsa ben Ultimate tercih ederim. Fakat o da indirimle olsa olsa anca 300 350 olur ve benimde 300 350 veresim yok, ancak harita ya öyle çok küçük olursa da zevk almam diye düşünüyorum. O kapalı olan 2 yer çok büyük değilse direkt Standart Edition alır geçeriz zaten.O zaman FH 5'i buralardan almaya gerek yok. FH 4 oynamaya devam etmeni öneririm. FH 5 de uzun zaman sonra indirime girince alırsın hem o zamana kadar para da biriktirmiş olursun.
zaten hocam fh4 250saat oynadım sarmıyorO zaman FH 5'i buralardan almaya gerek yok. FH 4 oynamaya devam etmeni öneririm. FH 5 de uzun zaman sonra indirime girince alırsın hem o zamana kadar para da biriktirmiş olursun.
yok hocam imzadaki sistemle oynamak imkansızHocam siteye baktım da az çok alınabilirliği var, zaten kaybetsen 60TL kaybediyorsun çokta koymaz. Ama bir şey soracağım, imzandaki sistemle mi oynayacaksın bilmiyorum ama onla nasıl oynayacaksın?