-----

Merhaba amazon.de den ekran kartı almayı düşünüyorum Almanya'dan yanımda getireceğim garanti konularıyla ilgili ne söyleyebilirsiniz ?
ekran kartlarının garantisi türkiyede geçerli değil diye biliyorum. yurtdışından alınıp türkiyede garantisi geçerli olan bir koca yürekli microsoftun series s ve x'i var, bir de ps5 olması lazım. yanlış hatırlamıyorsam sony de garantiyi veriyordu türkiyede.

• Beğen
Reaksiyonlar: mmx1
ekran kartlarının garantisi türkiyede geçerli değil diye biliyorum. yurtdışından alınıp türkiyede garantisi geçerli olan bir koca yürekli microsoftun series s ve x'i var, bir de ps5 olması lazım. yanlış hatırlamıyorsam sony de garantiyi veriyordu türkiyede.
PS5 de yok diye biliyorum. Series S/X de 1 yıl uluslararası garanti vardı herhalde.

• Beğen
-----

Son düzenleme:
-----

Son düzenleme:
  • Beğen
-----

Son düzenleme:
Merhaba amazon.de den ekran kartı almayı düşünüyorum Almanya'dan yanımda getireceğim garanti konularıyla ilgili ne söyleyebilirsiniz ?
Yalnız şu konuda sıkıntı çıkabilir vergi konusunda garantilik iş olursa. Dediğim şey Amazon.de den vergisi ödenerek kargoyla getirilmiş ürünler için geçerli.

playstation garanti vermiyor xbox veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,501
Üyeler
186,741
Son üye
bamgumbam
Geri