ekran kartlarının garantisi türkiyede geçerli değil diye biliyorum. yurtdışından alınıp türkiyede garantisi geçerli olan bir koca yürekli microsoftun series s ve x'i var, bir de ps5 olması lazım. yanlış hatırlamıyorsam sony de garantiyi veriyordu türkiyede.Merhaba amazon.de den ekran kartı almayı düşünüyorum Almanya'dan yanımda getireceğim garanti konularıyla ilgili ne söyleyebilirsiniz ?
PS5 de yok diye biliyorum. Series S/X de 1 yıl uluslararası garanti vardı herhalde.ekran kartlarının garantisi türkiyede geçerli değil diye biliyorum. yurtdışından alınıp türkiyede garantisi geçerli olan bir koca yürekli microsoftun series s ve x'i var, bir de ps5 olması lazım. yanlış hatırlamıyorsam sony de garantiyi veriyordu türkiyede.
geçmez diye düşünüyorum ama garanti geçerlide olabilirAmazon almanya?
yurtdışı ürünlerinde yokPeki ürünler amazon garantili oluyormu bir yerde amazon 2 yıl garanti veriyormuş gibi bir şey duymuştumda
Amazon Almanya’ya ürünü yollarsan oradan garantiye verirler cihazı, TR de garantisi olmaz yani.Peki ürünler amazon garantili oluyormu bir yerde amazon 2 yıl garanti veriyormuş gibi bir şey duymuştumda
sen almanyada mı yaşıyorsun kiAlmanya için demiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aradığım cevap teşekkürler
Yalnız şu konuda sıkıntı çıkabilir vergi konusunda garantilik iş olursa. Dediğim şey Amazon.de den vergisi ödenerek kargoyla getirilmiş ürünler için geçerli.Merhaba amazon.de den ekran kartı almayı düşünüyorum Almanya'dan yanımda getireceğim garanti konularıyla ilgili ne söyleyebilirsiniz ?
playstation garanti vermiyor xbox veriyorekran kartlarının garantisi türkiyede geçerli değil diye biliyorum. yurtdışından alınıp türkiyede garantisi geçerli olan bir koca yürekli microsoftun series s ve x'i var, bir de ps5 olması lazım. yanlış hatırlamıyorsam sony de garantiyi veriyordu türkiyede.