Neler Yeni

41bin TL'ye Macbook Air m3 alınır mı

ersevinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ersevin

Selam dostlarım Kafamda Macbook pro vardı ama Teknosa kampanyası ile Air daha ucuza geliyor. Aralarında 60-120hz gibi bi fark var benim gördüğüm, Sadece güzel bi görüntü kalitesi ve hapörler kalitesi olsun, güzelce film izleyim, şarzı uzun gitsin, çünkü tırcılık yapıyorum.belki ilerde YouTube kanalı 1080p - belki 2k video editleyip yüklerim. Sizce M3 Air ile m4 pro arasında biraz daha biriktirip pro mu almalıyım? Kolay gelsin .

Shourd

80+ Gold

Selam dostlarım Kafamda Macbook pro vardı ama Teknosa kampanyası ile Air daha ucuza geliyor. Aralarında 60-120hz gibi bi fark var benim gördüğüm, Sadece güzel bi görüntü kalitesi ve hapörler kalitesi olsun, güzelce film izleyim, şarzı uzun gitsin, çünkü tırcılık yapıyorum.belki ilerde YouTube kanalı 1080p - belki 2k video editleyip yüklerim. Sizce M3 Air ile m4 pro arasında biraz daha biriktirip pro mu almalıyım? Kolay gelsin .
tercih meselesi acil işin yoksa m3 alsanda işini görür ama ben olsam m4 pro alırdım

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,716
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
16gb ramli modeli varsa onu almanızı öneririm pt de 43k civarı bir fiyata satılıyordu 16gb lısı

ersevinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ersevin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

işlemci ile daha yoğun işiniz var ise air yeter ama gpu ile işiniz var ise pro çipler daha iyi olur.

ersevinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ersevin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemci ile daha yoğun işiniz var ise air yeter ama gpu ile işiniz var ise pro çipler daha iyi olur.
Yani film izleyeceğim,youtubede takılıp, 1080p veya 2 k render alacağım

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Top Bottom