Birde soğutucu ekledim mi Thermalright Peerlees Assassin yanar .Alıntıyı görüntüleHunter 7A-RTX 4070 SUPER - Game Garaj
Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, Son nesil AMD RYZEN işlemci seçenekleri, Inno3d Nvidia Geforce RTX 4070 Süper ekran kartı, DDR5 model ram ve anakart seçenekleri ile Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Aigo psu ve kasa tavsiye etmem hocamAlıntıyı görüntüleHunter 7A-RTX 4070 SUPER - Game Garaj
Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, Son nesil AMD RYZEN işlemci seçenekleri, Inno3d Nvidia Geforce RTX 4070 Süper ekran kartı, DDR5 model ram ve anakart seçenekleri ile Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüleHunter 7A-RTX 4070 SUPER - Game Garaj
Aigo kasa olurda mümkünse PSU olmasınAigo psu ve kasa tavsiye etmem hocam
Buna da bakabilirisn hocam 42.400 tutuyor bu şekilde soğutucu hemen almazsın bir kaç hafta sonra peerless assassin alırsın direkt stok ile çok yüke bindirmeden idare edersinMerhabalar, maks 42.000 TL olacak şekilde bir sistem arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.