42 derece havada boşta 60 derece normalmi

Weftly

80+
Reaksiyon skoru
37
gençler malum izmir berbat sıcak belki benim 45 derece falandır oyun açık değilken (normal steam vs ) bu değerler normalmi bi anormallikmi var demin valoranttan çıktım
1689550836687.png

gigabyte modeli ısınıyor normal gibi oyundaki değerler nedir bu arada ppdeki los nachesin kralı mı bana mı öyle geldi

gençler malum izmir berbat sıcak belki benim 45 derece falandır oyun açık değilken (normal steam vs ) bu değerler normalmi bi anormallikmi var demin valoranttan çıktım Alıntıyı görüntüle
bende izmirdeyim gece olmasına ragmen camı acmayı unuttuğum icin odam dusundugunden cok havasız ve sıcak 55-58 derece arası dolanıyor ekran kartı rog 6750xt kullanıyorum

bende izmirdeyim gece olmasına ragmen camı acmayı unuttuğum icin odam dusundugunden cok havasız ve sıcak 55-58 derece arası dolanıyor ekran kartı rog 6750xt kullanıyorum
Çok yüksek sıcaklıklar değil bunlar sorun yaşatmaz. 85-90 dereceye kadar sorun değil

gigabyte modeli ısınıyor normal gibi oyundaki değerler nedir bu arada ppdeki los nachesin kralı mı bana mı öyle geldi
bleachteki arrancarlardan bi tanesi adı baraggan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanka hissedilen bi 10 15 daha fazla luyor bide benim odamda bişey var kışın daha soğuk yazın daha sıcak oluyor hiç çekilmiyor

kanka hissedilen bi 10 15 daha fazla luyor bide benim odamda bişey var kışın daha soğuk yazın daha sıcak oluyor hiç çekilmiyor
tamam işte hueco mundo kralı arrancar 2

Aynı olay bende de geçerli ya yazın camı 10dk kapalı tutayım ahır gibi oluyor kışında kaloriferi 2 3 saat acmiyim buz gibi oluyor saçma durum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,299
Üyeler
195,332
Son üye
Kıvançg
Geri