Istanbulda olsa direkt yapisirdim buna var ya 8 ram ekleyip bir de kasa alirdimTemiz oyuncu bilgisayarı Ekran kartlı açıklamayı okuyunuz - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 955235850
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Rx570 4gb var. Amacım rise online oynamak veya aaa oyunlari orta acsın yeter.
Düşünmedim degil onuda hocam mining testlerde belli ediyor mu?Sanki rx 570 ile mining yapılıp bu kasaya satmak için eklenmiş gibi duruyor ama neyse Test edip alırsın sonradan dark diamond pro gibi kasa falan alırsan çok güzel bir sistem olabilir.
alınır, ama temizlik ve kasa degisimi sart gibi. yüksek olasılıkla internet kafe çıkması bilgisayar.Temiz oyuncu bilgisayarı Ekran kartlı açıklamayı okuyunuz - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 955235850
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
hocam yüklü olmadigi icin acamiyorum, ekran fotoğrafı atabilirseniz yardimci olabilirim.Diger letgodaki nasıl hocam sizce eder mi? 8 bin?
hocam yüklü olmadigi icin acamiyorum, ekran fotoğrafı atabilirseniz yardimci olabilirim.
Ilan eski cevap yok hocam donüs yapmadılarRX 570 li sistemi alırdım. Pazarlık ile.
İmzadaki sistemim satılık hocam 7800 eTemiz oyuncu bilgisayarı Ekran kartlı açıklamayı okuyunuz - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 955235850
8 bin istiyor 1650 süperli ryzen3 3100 ve monitörlu nasil sizce?
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...stu-ryzen-5-oyun-bilgisayari-1016579934/detay foruma özel 7800 e veriyorum hocam dün konusunu açtım rahat eder dediler 8250 eder diyenler oldu foruma özel 7800 oyuzden çoğunluk 7800 iyi dediği içinTemiz oyuncu bilgisayarı Ekran kartlı açıklamayı okuyunuz - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 955235850
8 bin istiyor 1650 süperli ryzen3 3100 ve monitörlu nasil sizce?