Omni-Man
80+ Bronze
Dahası
Demodur o
bence düzeltirler ya ama ben şansımı denemek için aldım kütüphanemde tşk bilgi için <3
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Demo bilgisi verilmemiş ama oynamadan bilemem tabii ki.
Demo diye belirtirdi diye düşünüyorum ama bir indirip oynamak lazım tabi.
kütüphaneme geldi ama sepete ekleyince hala satın alabiliyorum yani demo gibi bi şeydir
Dostum Demo değil oynadım bizzat oyun bizde şuan tekrar satın almaya çalışınca alınmıyor yani oyunu bedavaya almış olduk demo sürüm değil orijinal sürümmüş alanlar şanslı.oynadım o yüzden biliyorum
Demo değil dostum orijinalmiş şuan bedava oyna seçeneği kalktı ve oyun sahibi olarak gözüküyorum sepete ekleyip almaya çalışınca alamıyorum yanlış bilgi verme lütfen.Biri oynayıp demo olduğunu tasdiklemiş. Bedava sahip olma niyeti olan varsa ümitlenmesin.
Demo değilmiş dostum orijinal sürümüymüş bedava oynama kalktı ve ben tekrar satın almaya çalışınca alamıyorum ve şuan oynuyorum demo sürümü değil AS:FADGADemodur o
ciddimisin bir daha dalgaya gelmeyesinizDostum Demo değil oynadım bizzat oyun bizde şuan tekrar satın almaya çalışınca alınmıyor yani oyunu bedavaya almış olduk demo sürüm değil orijinal sürümmüş alanlar şanslı.
Demo değil dostum orijinalmiş şuan bedava oyna seçeneği kalktı ve oyun sahibi olarak gözüküyorum sepete ekleyip almaya çalışınca alamıyorum yanlış bilgi verme lütfen.
Demo değilmiş dostum orijinal sürümüymüş bedava oynama kalktı ve ben tekrar satın almaya çalışınca alamıyorum ve şuan oynuyorum demo sürümü değil AS:FADGA
aynen demo değilmiş hayırlı olsun.Hayır dostum demo değil satın almaya çalışınca kendime alamıyorum + oynadım demo değil.
Sabah açıldı The Quarry oynaması ücretsiz oyunu oyna seçeneği vardı oradan kütüphaneye ekliyorduk bazı arkadaşlar demo falan demişti fakat Steam hata yapmış kütüphanesine ekleyenler kalıcı olarak oyuna sahip oldularNe olmuş oyun nerede link yok bu nasıl konu