Hayır normal kullanım mesafesiBelli bir mesafe olayı var mı peki hocam o mesafeden bakınca daha rahat görüntü verir gibi.
Hayır normal kullanım mesafesiBelli bir mesafe olayı var mı peki hocam o mesafeden bakınca daha rahat görüntü verir gibi.
Doğrudur yanlış anlama hocam 1080 için 24 inç'e kadar daha iyi görüntü verir diyorlar ondan sordum.Hayır normal kullanım mesafesi
Va panel veya tn de anlarımda ips de canlı renkler şahsen ben piksel saymıyorum.Doğrudur yanlış anlama hocam 1080 için 24 inç'e kadar daha iyi görüntü verir diyorlar ondan sordum.
Haklısın hocam da belli bir mesafe de şart malum dikkat etmemek için.Va panel veya tn de anlarımda ips de canlı renkler şahsen ben piksel saymıyorum.
Hepsi burada'da geçerli 4350 TL hepsi pay kazandım çekilişten sadece oradan monitör alabilirim bu fiyata kadar bana freesync IPS 24 inç hangi monitörü önerirsiniz hepsi burada üzerinden.
Bunu önerir misiniz peki oyun amaçlı. ?Va panel veya tn de anlarımda ips de canlı renkler şahsen ben piksel saymıyorum.
hangi siteden aldın?Bunu aldım 2 defa monitör hatalı çıktı başka önerin var mıdır peki hocam. ?
Saydım 1024 adetmiş. Kim çıkarıyor şu piksel olayını. Piksel 24 den de sayarız. Eğer 75cm mesafe varsa piksel belli olmuyor. 60cm veya altı ise rahat sayarsınuz.1080 de piksel sayma muhabbeti var o yüzden hocam yoksa 2K da 27 alınır.