Neler Yeni

4489₺ - Asus Phoenix RTX 3050 8GB + B450 Dragon HEDİYELİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Abdullah kardeş ağlamak falan olmuyo
Milleti bir şey açıklamak kanıtlamak istiyorsan Paylaşırsın Instagram hikayelerini alanlar beni etiketleyip fotoğraf atsın diye herkes görmüş olur böyle konuşmana gerek yok
Eyüp kardeş, 10 stok zaten. İndirimi adam yapmıyor. Stogu belirlemiyor. Güzellik olsun diye B450 anakart attırmış yanına. Daha ne istiyonuz la. Kaç yüz kişi girdi o linke. 2000 şuan aktif kullanıcı ve alan 10 kişi?

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
.
Beyler doğru stok az falan ama 3050'yi 4489 TL bu ülkede bu fiyata sunulabilecek bir yer yok maalesef mümkün değil. Abdullah hoca da ister 10000 tane gelsin ama işin kâr zarar boyutu var. Dolar 13.50. Ülkenin gerçekleri var kızmanız gereken Abdullah değil, adam her ay monitöründen hazır sistemine kadar F/P sistem, ürün çıkardı. Kırmaya gerek yok kimseyi, sağlık olsun.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Abi kemik kitlede alamıyorki ben fırsatcıların aldığını düşünüyorum 10 stoktan bence maksimum bir kaç tanesi gerçekten ihtiyacı olana gitmiştir.
Ama hepsini ihtiyacı olan aldıysa ne mutlu
Sadece foruma özel +25 stokla 6999TL'lik sistem yapmış birisi olarak yorumunu dikkate almıyorum. Bu şekilde yapılan güzelliklerin ne çabuk unutulduğuna da şahit oluyorum

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Sadece foruma özel +25 stokla 9999TL'lik sistem yapmış birisi olarak yorumunu dikkate almıyorum. Bu şekilde yapılan güzelliklerin ne çabuk unutulduğuna da şahit oluyorum
Unutmadık, boşver onları. MD3 ten selamlar.(y)

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,253
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Sadece foruma özel +25 stokla 9999TL'lik sistem yapmış birisi olarak yorumunu dikkate almıyorum. Bu şekilde yapılan güzelliklerin ne çabuk unutulduğuna da şahit oluyorum
Abim zaten yaptığın işi en iyi şekilde yapıyorsun eline sağlık foruma özel +25 stok olsun diğer indirimlerin olsun kemik kitle unutmuyor zaten de ben sadece bu konudaki bu ekran kartının stoğun çoğunu fırsatcılar almıştır belki diye diyorum bu kadar az stok varsa buna bir çözüm bulunamaz mı bunun hakkında konuşup düşünsek ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
T
ABDULLAH REİS SANA YAKIŞMAYAN HAREKETLER BUNLAR.
1 STOK KOYMUŞSUN "YANINDA BİR DE ANAKART HEDİYE" diye caka satıyorsun.
100STOK KOY 5000DEN KOY Bİ İŞE YARASIN YAPTIĞIN İŞ

Eyüp kardeş, 10 stok zaten. İndirimi adam yapmıyor. Stogu belirlemiyor. Güzellik olsun diye B450 anakart attırmış yanına. Daha ne istiyonuz la. Kaç yüz kişi girdi o linke. 2000 şuan aktif kullanıcı ve alan 10 kişi?

Son düzenleme:

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,453
İsim
Diyarhan
Sadece foruma özel +25 stokla 6999TL'lik sistem yapmış birisi olarak yorumunu dikkate almıyorum. Bu şekilde yapılan güzelliklerin ne çabuk unutulduğuna da şahit oluyorum
He ayrıca 9999 a rtx3050 li sistem çıkarmak olmaz mı ağam.

eypfpv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eyüp
Tamam reis bu düşüncede hemfikiriz zaten bütün foruma kart dağıtacak hali yok. Ben stoğuda az bulmuyorum. Sadece üyelere durumu açıklama şeklini beğenmedim. Yok ağlamayın yok işine bak yok ucuza mal düşürmek istiyormuşuz. Bu üsluba gerek yok. Ben sadece ona bir öneri sundum ama o seviyesiz bir şekilde yaklaştı. Olay bu

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Abi kemik kitlede alamıyorki ben fırsatcıların aldığını düşünüyorum 10 stoktan bence maksimum bir kaç tanesi gerçekten ihtiyacı olana gitmiştir.
Ama hepsini ihtiyacı olan aldıysa ne mutlu
İhtiyacı olanı nereden bileceksin kardeşim? Muhtarlıktan fakirlik belgesi mi alıp göndersinler. Ona göre mi satılsın kart. :D
Alan alır, alamayanda bakar. Yapacak bişi yok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,969
Üyeler
167,754
Son üye
İlkann14
Top Bottom