vettunivezzeytuni
80+ Bronze
Valla aşırı iyi olurduHe ayrıca 9999 a rtx3050 li sistem çıkarmak olmaz mı ağam.
Valla aşırı iyi olurduHe ayrıca 9999 a rtx3050 li sistem çıkarmak olmaz mı ağam.
Abdullah abi de diyor kemik kitle için fırsatlar vs. diye kemik kitle zaten kendini bir şekilde gösteriyor bir çekiliş yapılsa ve ismi çıkanlar alabilse vs. daha iyi olmaz mı ? sadece çözüm arıyorum yanlış anlamayınİhtiyacı olanı nereden bileceksin kardeşim? Muhtarlıktan fakirlik belgesi mi alıp göndersinler. Ona göre mi satılsın kart.
Alan alır, alamayanda bakar. Yapacak bişi yok.
Sende zaten neredeyse geliş fiyatına satılan bir ekran kartının yanına 500 TL lik güzel bir anakart hediyesi ekletsen, sonra da stoğu alamayanlar bu şeklilde yorumlar yazsa, emin ol daha çok şey yazarsın.Tamam reis bu düşüncede hemfikiriz zaten bütün foruma kart dağıtacak hali yok. Ben stoğuda az bulmuyorum. Sadece üyelere durumu açıklama şeklini beğenmedim. Yok ağlamayın yok işine bak yok ucuza mal düşürmek istiyormuşuz. Bu üsluba gerek yok. Ben sadece ona bir öneri sundum ama o seviyesiz bir şekilde yaklaştı. Olay bu
Ben seni Instagram'dan takip ederek bu ürüne ulaştım. Senin aracılığın ile boş linke tıkladım. Ucuza ürün düşürmek, ağlıyorsunuz, köpürmek gibi ifadeler sana yakışmıyor. Madem kemik kitleye kazandirma derdindesin niye story atıyorsun Instagram'a?Yaptığım güzelliği sen ve senin gibi ucuza ürün düşeremediği için köpürenlere açıklayacak değilim beğenmiyorsan takip etme linklere de tıklama. Kemik kitleye yıllardır rakipsiz işler sundum sunmaya devam edeceğim sen işine bak kardeş
Lafımı onlara söylerdim o zaman diğerleri üstüne alınmasınSende zaten neredeyse geliş fiyatına satılan bir ekran kartının yanına 500 TL lik güzel bir anakart hediyesi ekletsen, sonra da stoğu alamayanlar bu şeklilde yorumlar yazsa, emin ol daha çok şey yazarsın.
Bu paylaşımda , kemik kitleye özel ibaresi göremedim. Açıkça yazılmış " YETİŞEN ALIR, ALANLARA HELAL OLSUN "Abdullah abi de diyor kemik kitle için fırsatlar vs. diye kemik kitle zaten kendini bir şekilde gösteriyor bir çekiliş yapılsa ve ismi çıkanlar alabilse vs. daha iyi olmaz mı ? sadece çözüm arıyorum yanlış anlamayın
HahhaBen seni Instagram'dan takip ederek bu ürüne ulaştım. Senin aracılığın ile boş linke tıkladım. Ucuza ürün düşürmek, ağlıyorsunuz, köpürmek gibi ifadeler sana yakışmıyor. Madem kemik kitleye kazandirma derdindesin niye story atıyorsun Instagram'a?
evet yaTek fanlı olması üzdü
Tek fanlar serin çalışıyor. Sıkıntı olmaz o konuda.Tek fanlı olması üzdü
Gayet iyi bir fırsat ama bence bir talihli seçilip ona verilmeli diye düşünüyorum atıyorum 1 veya 3 stok zaten kim vurduya gidiyor çekiliş ile vermek daha iyi olacaktır diye düşünüyorum .Asus Phoenix RTX 3050 8GB sınırlı stokta 4489₺'den satışta olacak ve "ekran kartını satın alanlara" yanında Asus B450 Dragon anakart hediye edilecek
Donanım Arşivi Farkı Diyelim, Yarıştaki Arkadaşlara Başarılar
ÜRÜN LİNKİ: https://www.itopya.com/asus-phoenix-geforce-rtx-3050-8gb-gddr6-128-bit-lhr-ekran-karti_u16578
Bu kampanyayı bekleyen binlerce kişi var pusuya yatın alabilen arkadaşlara da ayriyetten tebrikler.
Alıntıyı görüntüle