Neler Yeni

4489₺ - Asus Phoenix RTX 3050 8GB + B450 Dragon HEDİYELİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
İnternetinin hızlı olduğunu söyleyenler var ama DNS ve cloud infra denilen bir şey var, 10 Gbps internetiniz olsa da aşağı yukarı çok kaynak isteyen bir site değilse 16-24 Mbps ile nasıl yükleniyorsa öyle yüklenecek. Ayrıca birisi itopya'nın API'ı ile bot kurmuşsa maalesef kimse bir şey yapamaz, böyle bir durumda bunu yapan kişi <1 saniyede filan alabilir, insan doğrulaması koysalar da onlar bile saniyeler içinde otomatik çözülüyor.
Yani burada Abdullah abiyi suçlamak mantıksız. Zaten Abdullah abi böyle bir şey yapmak zorunda değil ki foruma özel sistem stoğu bile ayırdığı oldu.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

SHODAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ali Kls
Sinerji'de de açılmıştı ben kart bilgilerini girdim stok bitti. Umarım bu ay @Abdullah Hacıgül iyi fiyatlı 1660-3050 li bir sistem çıkartır.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Batuhan Divrik
Adam yapılacak olan şeyi önceden size haber verip üstüne b450 anakart hediye ettirdiği için suçlu o yüzden boşverin bakmayın bile foruma :D

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Boş yapma kral
abdullah abiyi severim çok uzun zamandırda takip ediyorum. insanlarla uğraşmak tabii ki zor ama forumu açtıysa bu artık onun işi ve bana da abdullah abinin uslubu kaba geliyor bazen.

cem001

80+
Arkadaşlar, bu tarz indirimlerde site çalışanları al-sat yapıyor. Daha önce başka bir sistem indiriminde itopya mağazasından alırken denk gelmiştim. 20 stok varken sabah erkenden sırada beklemeye başladık, mağazanın sorumlusu içeri girerken 20 stok var ama çalışanlara bir sorayım deyip içeri girdi. 5 dk. çalışanlarla konuştuktan sonra tekrar dışarı çıktı ve stok 16 tane, ona göre bekleyin diye haber verdi, 4 çalışan birer tane kendilerine ayırdılar.

Böyle az stok olduğunda emin olun birbirlerine haber veriyorlardır. Abdullah'ın konuyla bir alakası yok yani, adamın hakkını yemeyin. Siteyi ayarlayan, stokları ayıran bir ton eleman var. Ayda 3-4 tane böyle stok ayırsalar kendilerine, maaşlarına ek min. 7-8 bin lira para alırlar, ki emin olun yapıyorlar, gözümle gördüm.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
abdullah abiyi severim çok uzun zamandırda takip ediyorum. insanlarla uğraşmak tabii ki zor ama forumu açtıysa bu artık onun işi ve bana da abdullah abinin uslubu kaba geliyor bazen.
Yaptığın iyiliğin böyle hor görülmesi daha kaba gelir insana.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Yaptığın iyiliğin böyle hor görülmesi daha kaba gelir insana.
tabii ki öyle ama abdullah abiyi onlardan ayıran şey yardımsever olmasının yanında hoşgörüsüde olmalı diye düşünüyorum ( abdullah abiye hoşgörüsüz demiyorum ama biraz daha dikkat etmesi gerektigini düşünüyorum)

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Boş yapıyorsun üslûbu kaba Abdullah abi haklı veya değil kullandığı kelimeler yanlış ve kırıcı
Burda yazanlar , kotuleyenler çok yapıcı da adam kırıcı sanki. Aynen kardeşim benim.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
İnsanlar çok uzatıyor şimdi 3 taraf içinde küçük bir empati yapalım.

Abdullah kardeşin açısından itopya 10 adet stok açıyor o da yanına b450 koydurarak stok açtırıyor.Ben iyi niyetli olduğunu düşünüyorum iyi niyetli olmasa zaten bu forum olmaz bu kampanyalar olmaz.

Gelelim itopya tarafına
Kesinlikle reklam için.Başka açıklaması olamaz. 10 kart çıkarıp kampanya yaptım diyerek güzel reklam yaptılar gayet normal her site gibi itopya sitesinin de reklama ihtiyacı var.En doğal hakları.

Gelelim kullanıcı tarafına
İnsanlar bu mining illeti yüzünden mağdur oldu herkes gibi benimde hayalim güzel bir sistem toplamak ama tam 1.5 senedir alamıyorum her şey ateş pahası.İnsanlar alamadıkları için doğal olarak tepki veriyor stoktan yararlanamadıkları için kızıyorlar.
Bunu tartısmaya cevirmek hiçbir seyin çözümü olamaz.

Tek eleştirim koskoca DA topluluguna 10 stok olursa tabii ki yetmez ama @Abdullah Hacıgül ünde yapabileceği bir şey yok o da ister eskisi gibi sınırsız stok iyi fiyat ama olmuyor buldukça insanları yönlendiriyor kampanyalara.Ne yapsın kart fabrikası açıp kart mı üretsin lütfen sadece kendi pencerenizden bakmayın olaylara

İyi günler...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom