Sonuçta ekran kartı için F5 tuşunu kıran insanlar var, link hatalı olabilir düzeltilecektir. Link düzeltilir ama ya kırılan kalpler? bence gereksiz yere sinirlenip insanların kalbini kırmışsınız.
Anlamadığım bir nokta var, şu konu altında sana eleştiride bulunan herkesi banlamışsın. Bunun içinde 7000 mesajı olan üye de dahil. @Abdullah Hacıgül eğer insanların senin hakkında veya herhangi bir konuda yorum yapabileceği bir platform kuruyorsan, yazılan her şeye açık olman gerekir. Ki insanlar serzenişte bulunmuş, hakaret yok kötü söz yok. Malum kitle gibi Forum yönetiyorsun, buraya üye olan genç arkadaşlarımız da eminim "ülkede özgürlük yok" diye serzenişte bulunan genç arkadaşlardan oluşuyordur.
Forumda yeni olabilirim ancak seni Aliexpress videolarından beri takip ediyorum YouTube'den. Ancak benim gibi bir çok insan yaptığın bu hareketlerden şikayetçi. Şu hayatta her şey veya herkes eleştirilebilir, haberin olsun.
İyi günler.
Asus Phoenix RTX 3050 8GB sınırlı stokta 4489₺'den satışta olacak ve "ekran kartını satın alanlara" yanında Asus B450 Dragon anakart hediye edilecek
Donanım Arşivi Farkı Diyelim, Yarıştaki Arkadaşlara Başarılar
İşlerim vardı konuya çok bakamadım,
diyeceğim net: kimsenin yapamadığını yaptım bu fiyata bir de anakart eklettim buna rağmen alamadığı için utanmadan neredeyse bana hakaret edecek kişiler var bu kişilerin zaten buraya gelmekteki tek amacı çıkar meselesi biraz sonra ne kadar böyle adam varsa uçuracagim, babanızın uşağı var...
İşlerim vardı konuya çok bakamadım,
diyeceğim net: kimsenin yapamadığını yaptım bu fiyata bir de anakart eklettim buna rağmen alamadığı için utanmadan neredeyse bana hakaret edecek kişiler var bu kişilerin zaten buraya gelmekteki tek amacı çıkar meselesi biraz sonra ne kadar böyle adam varsa uçuracagim, babanızın uşağı var...
forumu kullanın diyosunuz.yorumumuzu yazıyoruz.yanlış bilgilendirme diye ceza puanı vermişsiniz.demekki yaraya parmak basmışım.ki doğru dediklerim.linke tıkladıgımda ana sayfaya atıyordu daha eklenmemişti bile o kadar hızlı deniyodum.açılır açılmaz sepete ekledim ileri dedim.stok bitti yazdı.millet ne ara ekledide ne ara aldı kardeşim.adamın biride edit bile yapmış 1 dkda. bu işler bu şekil olmaz zaten.habersiz link atmanız lazım takip edenler alır böyle koyun gibi binlerce adamı bekletmek ayıp.stok 1 olur 10 olur farketmez.paylaşırsınız instagramdan bana özel kampanya arkadaşlar aha buda link alanlara hayırlı olsun hesabı. alan alır almayan kısmet.bu şekil site kitleniyor 1 saat önceden haber verilince.biton alavere dalavere neyse.alanlara h.o
Mesaj otomatik birleştirildi:
he bu arada abdullah arkadaşımızın kötü niyetli oldugunu söylemiyorum samimiyetine inanıyorum onun.ben firmalara güvenmiyorum