Neler Yeni

4489₺ - Asus Phoenix RTX 3050 8GB + B450 Dragon HEDİYELİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Oha fiyata bak

Ziona

80+ Silver
Sen bence önce milletten özür dile boş linki verip milleti ana sayfaya yönelttiğin için. Ondan sonra alan aldı de.
Sonuçta ekran kartı için F5 tuşunu kıran insanlar var, link hatalı olabilir düzeltilecektir. Link düzeltilir ama ya kırılan kalpler? bence gereksiz yere sinirlenip insanların kalbini kırmışsınız.

enthy7

80+
Anlamadığım bir nokta var, şu konu altında sana eleştiride bulunan herkesi banlamışsın. Bunun içinde 7000 mesajı olan üye de dahil. @Abdullah Hacıgül eğer insanların senin hakkında veya herhangi bir konuda yorum yapabileceği bir platform kuruyorsan, yazılan her şeye açık olman gerekir. Ki insanlar serzenişte bulunmuş, hakaret yok kötü söz yok. Malum kitle gibi Forum yönetiyorsun, buraya üye olan genç arkadaşlarımız da eminim "ülkede özgürlük yok" diye serzenişte bulunan genç arkadaşlardan oluşuyordur.

Forumda yeni olabilirim ancak seni Aliexpress videolarından beri takip ediyorum YouTube'den. Ancak benim gibi bir çok insan yaptığın bu hareketlerden şikayetçi. Şu hayatta her şey veya herkes eleştirilebilir, haberin olsun.
İyi günler.

ThorZap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ömer Uslu
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik-Elektronik
Asus Phoenix RTX 3050 8GB sınırlı stokta 4489₺'den satışta olacak ve "ekran kartını satın alanlara" yanında Asus B450 Dragon anakart hediye edilecek 😘
Donanım Arşivi Farkı Diyelim, Yarıştaki Arkadaşlara Başarılar :kekw:

ÜRÜN LİNKİ: https://www.itopya.com/asus-phoenix-geforce-rtx-3050-8gb-gddr6-128-bit-lhr-ekran-karti_u16578

Bu kampanyayı bekleyen binlerce kişi var pusuya yatın alabilen arkadaşlara da ayriyetten tebrikler.

Alıntıyı görüntüle
imkansız

Şahin123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Şahin Meyveci
Kaç tane stok vardı? Kaç kişi alabildi? Böyle bir şey bir daha gelir mi? Haberim olsaydı bende alacaktım.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
İşlerim vardı konuya çok bakamadım,
diyeceğim net: kimsenin yapamadığını yaptım bu fiyata bir de anakart eklettim buna rağmen alamadığı için utanmadan neredeyse bana hakaret edecek kişiler var bu kişilerin zaten buraya gelmekteki tek amacı çıkar meselesi biraz sonra ne kadar böyle adam varsa uçuracagim, babanızın uşağı var...

SendyGood

80+ Bronze
İşlerim vardı konuya çok bakamadım,
diyeceğim net: kimsenin yapamadığını yaptım bu fiyata bir de anakart eklettim buna rağmen alamadığı için utanmadan neredeyse bana hakaret edecek kişiler var bu kişilerin zaten buraya gelmekteki tek amacı çıkar meselesi biraz sonra ne kadar böyle adam varsa uçuracagim, babanızın uşağı var...
Haklısın Reis

omdo

80+
neyse kimseyle tartışamam boş işler için. alanlara h.o

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,310
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
forumu kullanın diyosunuz.yorumumuzu yazıyoruz.yanlış bilgilendirme diye ceza puanı vermişsiniz.demekki yaraya parmak basmışım.ki doğru dediklerim.linke tıkladıgımda ana sayfaya atıyordu daha eklenmemişti bile o kadar hızlı deniyodum.açılır açılmaz sepete ekledim ileri dedim.stok bitti yazdı.millet ne ara ekledide ne ara aldı kardeşim.adamın biride edit bile yapmış 1 dkda. bu işler bu şekil olmaz zaten.habersiz link atmanız lazım takip edenler alır böyle koyun gibi binlerce adamı bekletmek ayıp.stok 1 olur 10 olur farketmez.paylaşırsınız instagramdan bana özel kampanya arkadaşlar aha buda link alanlara hayırlı olsun hesabı. alan alır almayan kısmet.bu şekil site kitleniyor 1 saat önceden haber verilince.biton alavere dalavere neyse.alanlara h.o
Mesaj otomatik birleştirildi:

he bu arada abdullah arkadaşımızın kötü niyetli oldugunu söylemiyorum samimiyetine inanıyorum onun.ben firmalara güvenmiyorum
Ne yarasından bahsediyorsunuz? Alan almış işte, alamadınız diye neden millete dolandırıcıymış gibi abuk sabuk imalarda bulunuyorsunuz?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,035,863
Üyeler
164,210