Neler Yeni

4489₺ - Asus Phoenix RTX 3050 8GB + B450 Dragon HEDİYELİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

123kral14

80+ Silver
Helal olsun abi takma sen onları. Böyle indirimi nerede bulucaklar hemde DA güvencesiyle.
Şutla geç
seviliyorsun
saygılarımla
:peepokalp:

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Anlamadığım bir nokta var, şu konu altında sana eleştiride bulunan herkesi banlamışsın. Bunun içinde 7000 mesajı olan üye de dahil. @Abdullah Hacıgül eğer insanların senin hakkında veya herhangi bir konuda yorum yapabileceği bir platform kuruyorsan, yazılan her şeye açık olman gerekir. Ki insanlar serzenişte bulunmuş, hakaret yok kötü söz yok. Malum kitle gibi Forum yönetiyorsun, buraya üye olan genç arkadaşlarımız da eminim "ülkede özgürlük yok" diye serzenişte bulunan genç arkadaşlardan oluşuyordur.

Forumda yeni olabilirim ancak seni Aliexpress videolarından beri takip ediyorum YouTube'den. Ancak benim gibi bir çok insan yaptığın bu hareketlerden şikayetçi. Şu hayatta her şey veya herkes eleştirilebilir, haberin olsun.
İyi günler.
Bu yorumu nasıl yapabiliyorsun? ve hangi akıl bu yoruma like atar? Allah şahit bu paylaşımdan 1 lira bile almadım sadece siz daha kârlı çıkın diye yanına anakart bile eklettim buna karşılık ürünü alamadığı için çamur atanlar var değil 7000 7 Milyon mesajı olsa arkama bakmam insan önce üslubunu bilecek ve ben adamına göre muamele ederim bir iki trafik gelecek diye milleti yalamam. Kemik kitleme içeriklerimle hep kazandırdım hep de kazandıracağım ürünü alamadığı için pislik yapana buyrun efendim onların gönlünü siz hoş edin "aferim adama iyi çamur attın" diye sırtını sıvazlayın.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
abdullah abiyi severim çok uzun zamandırda takip ediyorum. insanlarla uğraşmak tabii ki zor ama forumu açtıysa bu artık onun işi ve bana da abdullah abinin uslubu kaba geliyor bazen.
Babanın uşağı mı var kardeşim üyelik için senden bir ücret aldığımızı hatırlamıyorum veya burası ucuza ürün düşürme mekanı değil ekstralar sunarım yetişirsen alırsın yetişemezsen laf konuşamazsın.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Boş yapıyorsun üslûbu kaba Abdullah abi haklı veya değil kullandığı kelimeler yanlış ve kırıcı
Ürüne yetişemediği için aç gözlülük yapanlara karşı tavrım bu kimsenin kölesi yok burada.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bu yorumu nasıl yapabiliyorsun? ve hangi akıl bu yoruma like atar? Allah şahit bu paylaşımdan 1 lira bile almadım sadece siz daha kârlı çıkın diye yanına anakart bile eklettim buna karşılık ürünü alamadığı için çamur atanlar var değil 7000 7 Milyon mesajı olsa arkama bakmam insan önce üslubunu bilecek ve ben adamına göre muamele ederim bir iki trafik gelecek diye milleti yalamam. Kemik kitleme içeriklerimle hep kazandırdım hep de kazandıracağım ürünü alamadığı için pislik yapana buyrun efendim onların gönlünü siz hoş edin "aferim adama iyi çamur attın" diye sırtını sıvazlayın.
Sizce herhangi bir firma zararına ürün satar mı? Ya ekran kartı satışlarından olması gerekenden çok daha fazla kazanıyorlar ya da ucuza alıyorlar ki böyle kampanyalar oluyor. İkisi de birbirinden büyük sorun bence. Bence önce bu olayın dibini kazmak gerek. Bence ortada büyük bir oyun var. Bir bilginiz var mı?

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Konu çok saçma sapan yerlere gelmiş .

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Sizce herhangi bir firma zararına ürün satar mı? Ya ekran kartı satışlarından olması gerekenden çok daha fazla kazanıyorlar ya da ucuza alıyorlar ki böyle kampanyalar oluyor. İkisi de birbirinden büyük sorun bence. Bence önce bu olayın dibini kazmak gerek. Bence ortada büyük bir oyun var. Bir bilginiz var mı?
Bir kere firma zararına ürün satmaz olayından bir kurtulun çünkü satılıyor firma yıl içinde ayırdığı reklam bütçelerini bu türlü işlerde de kullanabiliyor.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bir kere firma zararına ürün satmaz olayından bir kurtulun çünkü satılıyor firma yıl içinde ayırdığı reklam bütçelerini bu türlü işlerde de kullanabiliyor.
Hiç reklam bütçesi vb gibi şeyleri hesaba katmamıştım. Benim hatam. Lakin hala kampanyasız satışlar olması gerekenden pahalı.

FareV

80+ Bronze
Kanka 1-2 ay ömür var sabredicez artık bugün düşüremedik olsun illa ki başka kampanyalar çıkar onları yakalarız
ya da bakarsın ekran kartının piyasası 5000 olur o zaman da alınıır

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hiç reklam bütçesi vb gibi şeyleri hesaba katmamıştım. Benim hatam. Lakin hala kampanyasız satışlar olması gerekenden pahalı.
Hatta bugün düzenlenen Asus RTX 3050'deki zararı Asus karşıladı itopya'da reklam bütçesinden B450'yi karşıladı bak sen sordun cevabını aldın ne yazık ki insanların tavırları korkunç noktalarda.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom