Klavyeguard mısın sakin ol sen 3.kişi olmayı bırakta Abdullah abi cevaplasın.Burda yazanlar , kotuleyenler çok yapıcı da adam kırıcı sanki. Aynen kardeşim benim.
Bu yorumu nasıl yapabiliyorsun? ve hangi akıl bu yoruma like atar? Allah şahit bu paylaşımdan 1 lira bile almadım sadece siz daha kârlı çıkın diye yanına anakart bile eklettim buna karşılık ürünü alamadığı için çamur atanlar var değil 7000 7 Milyon mesajı olsa arkama bakmam insan önce üslubunu bilecek ve ben adamına göre muamele ederim bir iki trafik gelecek diye milleti yalamam. Kemik kitleme içeriklerimle hep kazandırdım hep de kazandıracağım ürünü alamadığı için pislik yapana buyrun efendim onların gönlünü siz hoş edin "aferim adama iyi çamur attın" diye sırtını sıvazlayın.Anlamadığım bir nokta var, şu konu altında sana eleştiride bulunan herkesi banlamışsın. Bunun içinde 7000 mesajı olan üye de dahil. @Abdullah Hacıgül eğer insanların senin hakkında veya herhangi bir konuda yorum yapabileceği bir platform kuruyorsan, yazılan her şeye açık olman gerekir. Ki insanlar serzenişte bulunmuş, hakaret yok kötü söz yok. Malum kitle gibi Forum yönetiyorsun, buraya üye olan genç arkadaşlarımız da eminim "ülkede özgürlük yok" diye serzenişte bulunan genç arkadaşlardan oluşuyordur.
Forumda yeni olabilirim ancak seni Aliexpress videolarından beri takip ediyorum YouTube'den. Ancak benim gibi bir çok insan yaptığın bu hareketlerden şikayetçi. Şu hayatta her şey veya herkes eleştirilebilir, haberin olsun.
İyi günler.
Babanın uşağı mı var kardeşim üyelik için senden bir ücret aldığımızı hatırlamıyorum veya burası ucuza ürün düşürme mekanı değil ekstralar sunarım yetişirsen alırsın yetişemezsen laf konuşamazsın.abdullah abiyi severim çok uzun zamandırda takip ediyorum. insanlarla uğraşmak tabii ki zor ama forumu açtıysa bu artık onun işi ve bana da abdullah abinin uslubu kaba geliyor bazen.
Ürüne yetişemediği için aç gözlülük yapanlara karşı tavrım bu kimsenin kölesi yok burada.Boş yapıyorsun üslûbu kaba Abdullah abi haklı veya değil kullandığı kelimeler yanlış ve kırıcı
Sizce herhangi bir firma zararına ürün satar mı? Ya ekran kartı satışlarından olması gerekenden çok daha fazla kazanıyorlar ya da ucuza alıyorlar ki böyle kampanyalar oluyor. İkisi de birbirinden büyük sorun bence. Bence önce bu olayın dibini kazmak gerek. Bence ortada büyük bir oyun var. Bir bilginiz var mı?Bu yorumu nasıl yapabiliyorsun? ve hangi akıl bu yoruma like atar? Allah şahit bu paylaşımdan 1 lira bile almadım sadece siz daha kârlı çıkın diye yanına anakart bile eklettim buna karşılık ürünü alamadığı için çamur atanlar var değil 7000 7 Milyon mesajı olsa arkama bakmam insan önce üslubunu bilecek ve ben adamına göre muamele ederim bir iki trafik gelecek diye milleti yalamam. Kemik kitleme içeriklerimle hep kazandırdım hep de kazandıracağım ürünü alamadığı için pislik yapana buyrun efendim onların gönlünü siz hoş edin "aferim adama iyi çamur attın" diye sırtını sıvazlayın.
Abicim siz duyar kasmaktan kasım kasım oldunuz ne üzücü tavrı olay bu bu hey Allahım duyar makinaları...Üzücü bir tavır
Alamayınca benim hallerABDULLAH REİS SANA YAKIŞMAYAN HAREKETLER BUNLAR.
1 STOK KOYMUŞSUN "YANINDA BİR DE ANAKART HEDİYE" diye caka satıyorsun.
100STOK KOY 5000DEN KOY Bİ İŞE YARASIN YAPTIĞIN İŞ.
Bir kere firma zararına ürün satmaz olayından bir kurtulun çünkü satılıyor firma yıl içinde ayırdığı reklam bütçelerini bu türlü işlerde de kullanabiliyor.Sizce herhangi bir firma zararına ürün satar mı? Ya ekran kartı satışlarından olması gerekenden çok daha fazla kazanıyorlar ya da ucuza alıyorlar ki böyle kampanyalar oluyor. İkisi de birbirinden büyük sorun bence. Bence önce bu olayın dibini kazmak gerek. Bence ortada büyük bir oyun var. Bir bilginiz var mı?
Hiç reklam bütçesi vb gibi şeyleri hesaba katmamıştım. Benim hatam. Lakin hala kampanyasız satışlar olması gerekenden pahalı.Bir kere firma zararına ürün satmaz olayından bir kurtulun çünkü satılıyor firma yıl içinde ayırdığı reklam bütçelerini bu türlü işlerde de kullanabiliyor.
Hatta bugün düzenlenen Asus RTX 3050'deki zararı Asus karşıladı itopya'da reklam bütçesinden B450'yi karşıladı bak sen sordun cevabını aldın ne yazık ki insanların tavırları korkunç noktalarda.Hiç reklam bütçesi vb gibi şeyleri hesaba katmamıştım. Benim hatam. Lakin hala kampanyasız satışlar olması gerekenden pahalı.